Paranormaal.blog.nl onthult: Het Zesde Zintuig doorgestoken kaart?

Gisteren liet mijn collega van Paranormaal.blog.nl weten uit bij haar bekende bron te hebben vernomen dat het RTL televsieprogramma Het Zesde Zintuig mogelijk doogestoken kaart is. Volgens de bron is een aantal bekende paragnosten met goede cv gevraagd aan het programma deel te nemen, omwille van de kijkcijfers.

Voorbeelden van deze bekende paragnosten zijn Jaap van den Bold, die heeft geweigerd, Liesbeth van Dijk en Leomiek. “Hieruit kun je dus concluderen dat een selectie dus onzin is,” meldt Paranormaal.blog.nl. “Natuurlijk de mensen die zich aan hebben gemeld zijn door een selectie geweest, echter dit geldt niet voor alle deelnemers dus!  De meesten zijn niet eens door de selectie gekomen zegt de bron dus Hans moest iets doen. Hij voegde bekende paragnosten toe.”

Volgens de bron van Paranormaal.blog.nl gingen de gevraagde kandidaten hoe dan ook door in het programma en werd de puntentelling zelfs aangepast. De minder bekende kandidaten waren dus beter dan de kijkers van het programma hebben kunnen zien.

Lees hier het hele artikel op Paranormaal.blog.nl.

Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van november 2008
Lees ook:Tessa ‘Beste paranormaal begaafde Nederlander’
Lees ook:Lieke van Lexmond niet overtuigd van Char
Lees ook:An de Wit interviewt Annemarie Smit van het Zesde Zintuig
Lees ook:Nieuw seizoen ‘Zesde Zintuig’ met Lieke van Lexmond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>