Rishis Full Moon Party met workshop Qi Gong

In de Westerliefde, tussen de Boeddhabeelden en in Oosterse sferen… Op vrijdag 17 oktober is er na een korte zomerstop weer een Rishis Full Moon Party, dit keer in combinatie met een workshop Qi Gong van Constantin Makarov.

Qi Gong is een eeuwenoud systeem van oefeningen. Deze oefeningen omvatten ademhaling, bewegingen en meditatie. Het systeem is gebaseerd op de Taoïstische en Boeddhistische levensfilosofieën, maar niet verbonden met enige religie of geloof. Het is is meer dan 3000 jaar geleden ontstaan met als doel de ontwikkeling van Jing (de essentie), Chi (de levensenergie) en Shen (de geest) en om het lichaam sterker te maken.

De workshop Qi Gong begint om 19:30 en duurt tot 21:00 uur, waarna er gedineerd kan worden. De Full Moon Party met DJ Kareem Raihaini en VJ Rakesh gaat om 22:00 uur van start. Tijdens deze party kun je tevens genieten van verschilende gratis behandelingen en consulten,op het gebied van massage, voetreflexologie, reconnective healing, auro soma, I Tjing, Chinese astrologie en Quantum Touch.

Voor meer informatie en de kaartverkoop kun je terecht op de website van Rishis.

Lees ook:Winnaar Rishis Full Moon Party Valentijnsdag
Lees ook:Rishis Full Moon Party met lezing over Spiegelogie
Lees ook:Full Moon Party in december
Lees ook:Rishis Spring Full Moon Party met lezing Jassentechniek
Lees ook:Winnen: kaarten voor Full Moon Party

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>