Vijf minuten bevroren in hartje Rotterdam

Met zoveel mogelijk mensen 5 minuten lang bewegingsloos stil blijven staan in het centrum van Rotterdam. Dat is de bedoeling van de Freeze Rotterdam 2008, die op 5 oktober zal worden georganiseerd. tot nu toe hebben zich al meerdan 800 mensen aangemeld om mee te doen.

"Tal van bewegingloze mensen in het doorrazende en drukke centrum zal het winkelend publiek voor een raadsel stellen", vertelt de organiserende organisatie Mediterendoejezo.nl over de Freeze Rotterdam 2008.
De happening is geinspireerd door de Freeze Freeze in New York, Londen, Los Angeles en Parijs. De animo blijkt groot, want in twee weken tijd hebben zich al meer dan 800 mensen aangemeld.

De bedoeling van het evenement is mensen bewust te maken van het feit dat het tijd is voor een moment van rust in hun drukke leven. "Een moment van rust is nog maar moeilijk te vinden", zeggen de organisatoren. "School, werk, een andere afspraak, we moeten altijd ergens naar toe. Maar op 5 oktober 2008 brengen we daar verandering in!"

Voor geinteresseerden in de Freeze Rotterdam 2008 is er een hyves opgericht. Voor meer informatie over Mediterendoejezo.nl kun je een kijkje nemen op de website.

Lees ook:De Freeze Rotterdam 2008 is vandaag!
Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van oktober 2008
Lees ook:Boekrecensie: Boeddhisme voor drukke mensen
Lees ook:‘Meditatie is Hot’
Lees ook:Meditatie stappenplan voor beginners

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>