Meditatie stappenplan voor beginners

Voor mensen die in een relatief kort tijdbestek een goede meditatietechniek willen leren om daarna zelf thuis aan de slag te gaan heeft Mediterendoejezo.nl het Meditatie 3 Stappenplan ontwikkeld. Na drie stappen van elk 45 minuten wordt men bekend met een techniek die bestaat uit een combinatie van Mindfulness-training, Zenmeditatie en Transcedente Stilte Meditatie.

Dat mediteren steeds meer in trek is, wisten we al. En dat het geen kwaad zou kunnen in onze huidige maatschappij ook. Maar onze huidige maatschappij gaat toch ook nog steeds over carriere maken en veel tijd besteden aan werk en ons sociale leven, dat soms ook verdacht veel op werk lijkt. En dus willen we wel ontspannen en mediteren, maar we willen het thuis doen en er als het even kan niet al te veel tijd in steken.

Het Meditatie 3 Stappenplan kan hierbij uitkomst bieden. De training heeft een opbouwende structuur en geeft de kennis en de motivatie om zelf thuis aan de slag te gaan en meditatie te integreren in het dagelijks leven.

Het stappenplan van Mediterendoejezo.nl wordt in 2009 gegeven op afspraak. De lessen vinden plaats in Rotterdam. Voor meer informatie kun je kijken op de website van Mediterendoejezo.nl.

Lees ook:‘Meditatie is Hot’
Lees ook:The World of Meditation
Lees ook:Mediteren voor beginners
Lees ook:Het gaat goed met ‘Mediterendoejezo.nl’
Lees ook:Wellness: steeds meer een lifestyle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>