‘Meditatie is Hot’

Het wordt zo langzamerhand wel duidelijk: Mediteren is niet meer voor de geitenwollen sok en steeds meer mensen hebben
al enige ervaring met meditatie. "Het beeld dat mediteren saai is en je wel moet zijn blijven hangen in de zeventiger jaren met je bloemetjes jurk en wierookstokjes, is verleden tijd!," laat Mediterendoejezo.nl weten.

Bij Mediterendoejezo.nl lopen de cursussen hard vol met mensen van 20 tot 40 jaar. De media heeft hier een groot aandeel in geleverd: hierin kan men meditatie terugvinden als iets wat je zeker eens moet proberen in deze drukke
en hectische maatschappij. Je hoeft er niet voor naar Japan of naar Tibet en je kunt er van alles over lezen op het internet.

Zo ook bij Mediterendoejezo.nl. Op deze site kun je vanalles vinden over meditatie en meditatietechnieken, hoe je zelf kunt beginnen, en men wordt op een 'down to earth'-manier bekend gemaakt met vele verschillende meditatievormen.
Zo kun je er terecht voor korte meditatietechnieken op het werk, de doe-het-zelf-meditatie en wordt er zelfs van een sigaret roken een meditatie gemaakt! De website is de afgelopen week uitgebreid met maar liefst 25 verschillende meditatietechnieken, Tips voor het zelf starten met meditatie en je vind er het antwoord op vragen als 'Hoe voorkom je dat je in slaap valt?' en 'Moet ik echt uren op een kussentje zitten?'

Voor meer informatie over mediteren met je beide voeten op de grond kun je terecht op de site van Mediterendoejezo.nl.

 

 

Lees ook:Het gaat goed met ‘Mediterendoejezo.nl’
Lees ook:The World of Meditation
Lees ook:Basiscursus mediteren
Lees ook:Meditatie stappenplan voor beginners
Lees ook:Vanwege groot succes extra AUM Meditatie

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “‘Meditatie is Hot’

  1. Pingback: Meditatie stappenplan voor beginners | Spiritualiteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>