Noorse prinses praat met engelen

De website van de commerciele omroep RTL vermeldt dat de Noorse prinses Märtha Louise al vanaf haar jeugd contact heeft met engelen. De 35-jarige prinses, die fysiotherapeute van beroep is, praat met engelen en is helderziend. Sinds kort runt ze tevens een alternatief onderwijscentrum.

Volgens RTL.nl doet de Noorse prinses met haar helderziendheid opmerkelijke onthullingen, die op de website (die in het Noors is geschreven) van het alternatieve onderwijscentrum 'Astarte Education Centrum' worden beschreven.
Prinses Märtha Louise wil andere mensen graag leren hoe ze met engelen kunnen praten. Het 'Astarte Education Centrum' leert studenten hoe ze 'wonderen kunnen creëren' in hun leven. Dat kan volgens het centrum 'met engelen en met hun eigen kracht'.

(Bron: RTL.nl)

Lees ook:Moet Prinses Märtha Louise haar titel opgeven?
Lees ook:Godin: Astarte
Lees ook:Boek ‘Een engel op mijn schouder’ (advertentie)
Lees ook:Psychometrie en foto-analyse met de hulp van engelen
Lees ook:Engelen en positief denken

21 Reacties // Reageer

21 thoughts on “Noorse prinses praat met engelen

 1. Palky

  Ik weet het dus dat de engelen demonen zijn die de hele mensheid misleid. Want satan geeft zich ok als ‘n engel des lichts. Dus wil hij ok dat die hele mensheid door wonderen beindrukt zijn. Ik heb daar niets aan. Ik blijv Jehovah liver trauw.

    /   Reply  / 
 2. sander kessels

  Palky, wat knap van jou dat je dat zo zeker weet. Waar baseer jij die kennis op? Op het geloof van de Jehova’s? Het geloof dat in 1914, 1915, 1918, 1920, 1925, 1941, 1975 en 1994 Jezus zou terugkeren? Is niet gebeurt. Ik zou daarom je bron nog maar eens heel goed onder de loep houden als ik jou was. Engelen bestaan trouwens niet, demonen ook niet. We noemen dat tegenwoordig meestal psychosen die zomaar met een pilletje blijken te kunnen verdwijnen.

    /   Reply  / 
 3. Karla

  “Engelen bestaan trouwens niet, demonen ook niet.” En hoe weet jij dat zo zeker, Sander? Waarschijnlijk net zo zeker als Palky weet dat engelen demonen zijn waarschijnlijk…

    /   Reply  / 
 4. sander kessels

  Ik weet dat bijna zeker omdat alle mensen die beweerden engelen of demonen te zien na behandeling met psychosomatische medicijnen die engelen en demonen ineens niet meer zagen en dat ze zijn ‘op te wekken’ door het slikken van bepaalde drugs en door electromagnetische stimulatie van een bepaald deel van de hersenen (Persinger). Bovendien is het nooit zo dat als je meerdere mensen in dezelfde ruimte zet die regelmatig engelen menen te zien hetzelfde zien. Oftewel, dit zijn hele sterke aanwijzingen dat wat men ‘ziet’ iets is wat tussen de oren zit.

    /   Reply  / 
 5. Nilsson

  @Sander wetenschappelijk zijn de door jou genoemde bewijzen allezins. Dat je door stimulatie zeg maar nepengelen ziet wil nog niet zeggen dat de engelen die zonder deze stimulatie ziet niet echt zijn. Ik weet het niet hoor maar ik weet wel dat de door jou aangedragen verantwoording m.i. geen hout snijdt.

    /   Reply  / 
 6. sander kessels

  Nilsson, de spirituele leider en profeet Mohammed (en velen voor hem) beschouwde de bliksem als een engel, en de donder ook. Hoe sta jij tegenover deze bewering van deze spirituele leider? Had hij gelijk? Vroeger zagen heel wat mensen in verschrompelde vrouwtjes die afgelegen woonden heksen die op bezemstelen rond konden vliegen. Hadden zij gelijk? Er leefden vroeger draken in de bossen. Was dat zo? In Griekenland liepen er half mens/half paard wezens rond. Geloof je dat ook? In een meer in Schotland woont een monster, zegt men. Werkelijk? Volgens Jonathan Swift is er ergens een eiland met pratende paarden en hele kleine en grote mensen. Ook waar?

  Je kan alleen achter waarheden komen door op onderzoek uit te gaan en te testen, niet door fantasieverhalen als waarheden te beschouwen.

    /   Reply  / 
 7. Nilsson

  @Sander, ben het helemaal met je eens dat gedegen onderzoek eventueel nodig is om waarheden te ontdekken c.q. te ontzenuwen. Ik vind jouw argumentatie echter te dun en daardoor moeilijk verdedigbaar. Uit divers paraspychologisch onderzoek blijkt dat er zaken zijn die wij met ons blote oog niet kunnen zien. Alles wat niet lijkt op hetgeen wij binnen ons referentiekader niet vinden en/of kunnen passen fantasieverhalen noemen vind ik te gewoon te kort door de bocht.

  Toen men nog geloofde dat de aarde plat was wist men, doordat de boten uit zicht verdwenen, zeer zeker dat ze over de rand naar beneden vielen. Dit voldeed volledig aan wetenschappelijke criteria van dat moment.

  Galileï werd door de Paus 10 jaar huisarrest opgelegd omdat hij de ideeën van Corpernicus (over ons zonnestelsel en de minder prominente plaats van de aarde daarin) had uitgewerkt en probeerde te verspreiden. Toch waren Copernicus berekeningen redelijk correct.

  Zo kun je achteraf met gemak zeggen wat waar was en wat fantasie. Zolang er geen sluitend bewijs is voor en/of tegen het bestaan van zaken zoals engelen lijkt het mij goed stellige beweringen met enige voortzichtigheid te brengen. Dat is tevens goed voor de discussie. Dichtgetimmerde standpunten leveren geen discussie op, hoogstens een debat.

  Nogmaals in jouw reactie doe je alsof ik iets geloof c.q. niet geloof, dat kun je uit mijn woorden niet opmaken. Ik ageer slechts tegen de stelligheid van jouw bewering. Dat geldt overigens ook voor de stelligheid van Palky.

  Wees gerust, persoonlijk voel ik meer voor jou benadering dan voor die van Palky.

    /   Reply  / 
 8. sharmilla

  beste mensen,
  als er nu mensen zijn (mannen en vrouwen) die wel of niet met engelen praten, leven, dansen, zingen. wat maakt het toch uit. het gaat toch niet om gelijk hebben of bewijzen. het gaat om beleven en elkaar erkennen. mijn vriend houdt van vissen dus ook s-nachts, hij heeft nog steeds niets gevangen. maar hij is wel blij en geloofd dat het wel gaat lukken. hij heeft namelijk in het verleden vaker vissen aan de haak gehad. ik ben blij voor hem, hij wordt daar een blijere man van; maar ga niet s-nachts ook in de kou slapen en dat is goed zo.

    /   Reply  / 
 9. Karla

  Inderdaad Sharmilla! Ik irriteer me ook steeds meer aan die mensen die overal maar kritiek op hebben, zonder dat ze zich ergens verder in verdiepen of rekening te houden met het feit dat anderen er gewoon blij van worden en het verder toch niemand schaadt.
  Maar die irritaties zijn ook niet goed hoor:) Eigenlijk moet ik het gewoon langs me heen laten gaan… Maar ik ben blij dat ik niet de enige ben die zich hier aan irriteert!

    /   Reply  / 
 10. Nilsson

  Prima Sharmilla en Karla jullie hebben helemaal gelijk. Een bekend wetenschappelijk gezegde is; of iets werkelijk bestaat of niet is niet belangrijk, als je je afvraagt of iets bestaat dan bestaat het op zijn minst door zijn gevolgen. M.a.w. door het ter discussie te stellen bevestig je het bestaan van het fenomeen ten minste voor degene die het als waarheid zien.

  Als mensen kracht putten uit Engelverschijningen dan is dat al waardevol.

    /   Reply  / 
 11. triest gewauwel

  Ik haat forums en commentboards, dankzij dit soort gelul.
  WTF levert deze ‘discussie’ nou op?
  Ga werken, sla je vriend/vriendin weer inelkaar, rochel je baas in z’n bek als ie weer loopt te zeiken, maar vervuil het www niet met je gewauwel!!!

    /   Reply  / 
 12. Peter

  Slaap gebrek maakt triest gewauwel agressief denk ik.

    /   Reply  / 
 13. Nilsson

  Wat doe je hier dan als je forums en commentboards haat. Het www is groot genoeg om elders aan je gerief te komen.

    /   Reply  / 
 14. Nilsson

  Wat doe je hier dan als je forums en commentboards haat. Het www is groot genoeg om elders aan je gerief te komen.

    /   Reply  / 
 15. Karla

  Ik denk het ook Peter :)

    /   Reply  / 
 16. Wim Heins

  Nilsson schreef:
  “Een bekend wetenschappelijk gezegde is: of iets werkelijk bestaat of niet is niet belangrijk, als je je afvraagt of iets bestaat dan bestaat het op zijn minst door zijn gevolgen.”
  - Wat is daar dan wetenschappelijk aan??
  Een denkbeeld kan bestaan zonder afspiegeling te zijn van een uitwendige objectiviteit. Als een uitwendig fenomeen bestaat kan het gevolg zijn dat daar bij iemand een denkbeeld over ontstaat. Dat een denkbeeld ook een uitwendig fenomeen veroorzaakt lijkt mij omdraaien van oorzaak en gevolg. Dat zie je bij het zogenoemde liviteren in meditatieclubs: daar komt geen gram gewichtsloosheid bij kijken want dat is gewoon opspringen. Wie kan met gedachtekracht de kompasnaald ook maar 1 graad laten verdraaien?

    /   Reply  / 
 17. F.Floor (61)

  Dat prinsen + princessen zeeer spiritueel worden na de gebruikelijke zalving in de Naam des Heeren door een RK- of Anglicaans priester is bekend.
  Zelfs de Hervormd gedoopte en belijdenis in de NH-kerk gedane koningin Juliaantje snoepte stiekum een koekje op van meneer pastoor en hoopte dat journalisten het niet zagen.
  Princes Irene evenzo. Zij volgde 4 jaar een opleiding tot magnetiseuze aan de Leidseweg 108-112 in Utrecht en werkte als nascholing nog zeker een 8 jaar aldaar.
  Er was niemand die daar problemen mee had, alleen een aantal christelijke rechercheurs vroegen of ze ervan vrijgesteld movhten worden.
  Het verhaal is toch wel algemeen bekend maar mocht alleen door roddelbladen worden gepubliceerd. Ik werd opgebeld door de redaktie van de Telegraaf of ik hier meer van wist.
  Dus ik in 1989 daar maar eens een kijkje genomen, dus in dat enorme pand en keek me ogen uit!
  Alleen al op het platte dak liepen er een 120 patienten die nog allemaal een magnetiseursbehandeling behoefden, sommige waren zo zwaar invalide dat ze gedragen moesten worden.
  Ik wist wel dat mevrouw, de dochter van helderziende Gerard Croiset het 1e-halfjaar helemaal geen enkele afspraak met je kan maken maar zo een klandizi zou iedere dokter van dromen.
  Ook deze mevrouw was hier in dit pand nog opgeleid maar momenteel zitten ze er niet meer.
  Maar de vraag van de Telegraaf was anders: waar komen ze voor? Ja dank je de koekoek, voor pijnverlichting natuurlijk en nergens anders voor.
  Dus ik wat vragen gesteld aan die en gene, maar kreeg zeer sterk de indruk dat zeker 95% van alle patienten daar op dat platte dak gewoon een ontseking van een beestje hadden dat door hun dokter was gemist.
  En omdat strijkende bewegingen inderdaad een sterke repulsie veroorzaken op ons onbewuste – is het wel zeker dat patienten hier erg veel baat bij hebben en dat is geen fabeltje maar werkt echt.
  Maar genezen doet een magnetiseur niet – daar is iets tegen beestjes voor nodig. Het is nog maar kortgeleden dat de ziekte van Lyme als oorzaak van veel ziektes bekend is geraakt. Hier een opsomming van bekende ziektes die allemaal door een tekenbesmetting met lyme wordt veroorzaakt:

  Artrose
  Artritis
  Reuma (-130 verschillende)
  CVE hersenontsteking
  MS
  Chronische vermoeidheid ME
  Zenuwstoornissen MS
  Hartritmestoring
  Hartkloppingen
  Zweten
  Jeuk, koude/hittesensaties
  Doffe hoofdpijn
  Lyme
  Parkinson
  Migraine
  Ruggemergontsteking
  Hersenvliesontsteking
  Doorschijnende huid
  Oogbindvliesontsteking
  Wandelende oogpupil
  Aderontsteking
  Dement
  Gewrichtsklachten
  Zenuwpijnen, rillen beven
  Verlammingen, omvallen
  ALS-syndroom
  Tandpijn
  Nekpijn
  Kaakpijn
  Ribbenpijn
  Psychiatrische stoornissen, paniek, angst, depressie
  Psychiatrische klinische opname

  Helaas zijn al deze medische diagnoses ALLEMAAL LARIEKOEK!
  Dat leest u goed ja, want allemaal deze opgesomde ziekten zijn nu wat beter bekend als een tekenbeet die besmet was met de spirocheet Borrelia-bacterie.
  Meestal ontstaan pijnlijke kniezwellingen en verlammingen, alsook ringvormige roodheid in het gezicht en soms wordt ook het zg. “bullen-oog” gezien.
  Vaker nog voelt men zich alleen maar lamlendig, voorjaarsmoeheid tot ME.
  De bacterie wordt NIET door het immuunsysteem aangevallen maar verstopt zich, evenals nog wel meer ziekten zoals tbc, Ehrlichia, syfilis, hiv en de pest ook niet door het immuunsysteem zullen worden aangevallen.
  De diagnose wordt dus door artsen gewoonlijk gemist in 99,4% van al de bij de dokter komende vage klachten.
  Wel wordt vaak ten onrechte de diagnose’s “jicht”, “reuma” of “artrose” gesteld en al deze diagnose’s zijn meestal kletskoek door onkunde.
  En dat terwijl het geneesmiddel tegen al deze bovengenoemde ziektes gewoon bij de apotheek op de plank klaar staat…
  Maar het kan nog erger. Imiddels wordt zelfs suikerziekte type-1 als een muggebeet verdacht, van obsetitas is dat al zeker (=AD-36 verkoudheidsvirus) en zo komt het dat onze verzorgingsstaat wel bergen met geld kost maar niemand geneest.

    /   Reply  / 
 18. Willy

  Wel wordt vaak ten onrechte de diagnose’s “jicht”, “reuma” of “artrose” gesteld en al deze diagnose’s zijn meestal kletskoek door onkunde

  –> ben ik helemaal met je eens, ik heb zelf een artikel geschreven over de behandeling van artose

  http://artrose.pilliewillie.nl/

  gr willy

    /   Reply  / 
  1. Maarten

   Artrose Blog | Wat is artrose?
   Artrose is een aandoening van het kraakbeen, een gewrichtsziekte. Zover reikt van de meesten van ons de kennis wel. Maar wat is artrose precies en waar en bij wie komt artrose eigenlijk voor?

     /   Reply  / 
 19. Marianne Kock

  artrose komt veel voor bij oudere mensen. Het kraakbeen slijt en het betreffende gewricht wordt zeer pijnlijk en stijf met het bewegen. Het gevolg is dan een gewrichtsprothese, b.v. van heup of knie. Maar wat te doen indien er sprake is van een versleten S.I. gewricht. Heb wel een bekkenband, maar dat is niet afdoende. Moet me erg ontzien. Pijnstillers verdraag ik niet. Ik beweeg zoveel mogelijk en zwem regelmatig. Wat brengt de toekomst, een scootmobiel ? Ik loop liever. Vanwege die rug ben ik van het minste of geringste doodmoe. ,omdat jij constant uit belans is. Mijn klacht is het gevolg van bekken-instabiliteit in de jaren 70, na een tweelingzwsangerschap. De aandoening was toen nog onbekend, het werd aanstellerij genoemd.

    /   Reply  / 
 20. Fatin

  Je vergat, Alzheimer en Pfeiffer en nog zo’n honderd andere naampjes dat inderdaad hetzelfde beestje meegekregen heeft.

  Fatin

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>