Engelen en positief denken

Steeds meer mensen werken met Engelen. Zo ook Hans Kraak, die via studies van het Boek Henoch en de Kabbala en door middel van reiki volgens eigen zeggen een diep inzicht heeft gekregen in de wereld van Engelen.

Hans Kraak heeft zijn ideeen en inzichten over Engelen opgeschreven in boeken en geeft hier ook lezingen over. Op dinsdagavond 19 april geeft hij een lezing met de naam 'Engelen en positief denken' in het Spiritueel Cafe Heerlen.

Volgens oude leringen bestonden Engelen al voor de schepping van de wereld. Het zijn onstoffelijke wezens, noch man nog vrouw, maar zij kunnen zich ook in de stof manifesteren. Engelen vertegenwoordigen vaak een goddelijke deugd, zoals liefde, licht, geluk of vreugde. Wie zich openstelt voor engelenergie kan grote of kleine wonderen in zijn leven bewerkstelligen.

In zijn lezing legt Hans Kraak uit hoe je door positief denken een beroep kunt doen op Engelen.

Als je meer wilt weten over deze en andere activiteiten van Spiritueel Cafe Heerlen, kun je kijken op de website.

Lees ook:Cursus Engelen ontmoeten
Lees ook:Engelen-therapie om blokkades op te heffen
Lees ook:Noorse prinses praat met engelen
Lees ook:De rol van de mens in de kosmos
Lees ook:Neem een kijkje in 2008 met een Engelen Jaar Reading

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>