31 maart open dag Praktijk en Cursuscentrum Sanu

Op zaterdag 31 maart organiseert Praktijk en Cursuscentrum Sanu opnieuw een open dag, waarbij kennis kan worden gemaakt met de verscheidene activiteiten van Sanu, in de vorm van workshops, behandelingen en lezingen.

De open dag zal beginnen met een yogales door Willem van Poelje. In de middag laat José Starmans de aanwezigen kennismaken met de engelenergie/IET en om  gaat José Smit een Magified Healing neerzetten.

De workshops zijn tijdens de open dag gratis te bezoeken. Ook zijn er de hele dag door proefbehandelingen tegen een sterk gereduceerd tarief van €10.- door de aanwezige therapeuten.
Verder is er ruimte om vragen te stellen over de cursussen en overige activiteiten welke Sanu organiseert in Deventer en elders.

Sanu is deze dag open vanaf 10.30. Vanaf 11.00 uur starten de lezingen/workshops. Voor de proefbehandelingen kan op de dag zelf ingetekend worden, daar de belangstelling hiervoor altijd groot is.

(Bron: Sanu)

Lees ook:Zondag Open Dag Zuiderlicht
Lees ook:Open dag cursuscentrum UMAI.nl
Lees ook:Healer Anne Ward in Nederland
Lees ook:Woensdagmiddag open dag bij De Sprong
Lees ook:De Sprong organiseert open dag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>