Zondag Open Dag Zuiderlicht

Het Centrum voor alternatieve geneeswijzen en spiritualiteit Zuiderlicht te Breda houdt aanstaande zondag 27 augustus een open dag. Belangstellenden kunnen kennis maken met het centrum, de diverse therapeuten en cursusleiders.

Het centrum aan de Kloosterlaan 138a in Breda is dan van 11.00 uur tot 18.00 uur geopend. Belangstellenden kunnen kennis maken met het centrum, de diverse therapeuten en cursusleiders. Verder zijn er demonstraties, worden proefbehandelingen en introductielessen gegeven. In een van de zalen zijn doorlopend lezingen, onder andere over ‘de Helende reis’, ‘Intuïtief ontwikkelen; en de Mayakalender. Het streven van Zuiderlicht is kort samengevat mensen de mogelijkheid te bieden te werken aan bewustwording en persoonlijke groei via therapieën, cursussen, lezingen en dergelijke.

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website van Zuiderlicht.

(Bron: BN/ De Stem)

Lees ook:Disco in Spiritueel Centrum
Lees ook:Genezen vanuit de scheppingskracht
Lees ook:Vierde spiritualiteit-beurs in Den Dullaert
Lees ook:Paragnost Hans de Haan op 27 oktober in Zuiderlicht
Lees ook:Workshop Handlijnkunde op 22 september

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>