Walk Your Dream

In Ommen wordt zaterdag 16 september de Walk Your Dream gehouden. De organisatie omschrijft het als ‘een evenement voor jongeren en jongvolwassenen (tussen 14 en 28 jaar) die willen leven vanuit hun hart’.

Walk Your Dream begint om 12.30 uur bij het treinstation met een wandeling van zes kilometer door de omgeving van Ommen en eindigt in het grote amfitheater bij de Besthemerberg. Hier wacht een programma van korte workshops en muziek. Het evenement wordt afgesloten met een kampvuur en een verhalenverteller. De deelnemers kunnen kamperen op de naast het amfitheater gelegen camping Vakantievreugd. Aanmelden kan via www.walkyourdream.nl. Meelopen en deelname aan het programma in het amfitheater is gratis. De volgende dag is er een verdiepingsprogramma.

De locatie is bewust gekozen. In 2005 is er een vredesmeditatie gehouden. Daarnaast waren op dezelfde plek tussen 1924 en 1938 bijeenkomsten waar mensen naar toe kwamen voor Krishnamurti.

(Bron: De Stentor)

Lees ook:Niburu presenteert: New Energie
Lees ook:Inspirerende filmclip van de maand
Lees ook:Groei thema Onkruidbeurs 2012
Lees ook:‘Paranormaalbeursje’ in Ommen
Lees ook:Tiende paranormaalbeurs in Ommen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>