Pagina wordt geladen...

Lezing Anselm Grun in Mariakerk te Oosterhout // Actualiteiten

De Benedictijner monnik en auteur Anselm Grun geeft op vrijdag 2 juni in de Mariakerk in Oosterhout een lezing over spiritualiteit. Aansluitend zal er een boeksigneersessie plaatsvinden van Anselm Grun.
De lezing begint om 20.00 uur wordt georganiseerd door Thomas Geloof en Cultuur en Boekhandel Het Verboden Rijk. De entree bedraagt 8 euro.

Anselm Grün is een veelgelezen schrijver en geniet grote bekendheid als spreker en geestelijk begeleider. Ook vorig jaar was Grun te gast in de Mariakerk, waar zijn lezing zeer goed door het publiek werd ontvangen.

Dit jaar spreekt hij over spiritualiteit en ook voor deze lezing gaat de kaartverkoop erg snel. Grun schrijft veel over spiritualiteit en weet jong en oud met zijn boeken te raken. “Wat is volgens hem christelijke spiritualiteit en hoe verhoudt zich die tot het, veelal ontkerkelijkte, leven van gelovige en zoekende mensen vandaag de dag?” is de vraag die vrijdagavond 2 juni centraal zal staan.

(Bron: BN/DeStem, Bron illustratie: www.anselm-gruen.de)

Lees ook:Christelijke spiritualiteit beschreven vanuit de kloostertraditie
Lees ook:De leukste Maand van de Spiritualiteit 2016 acties
Lees ook:Paul ferrini komt naar Nederland
Lees ook:Opnieuw lezing Susan Smit
Lees ook:Roy Martina in Groningen voor Detox-lezing

1 Reacties // Reageer
  1. Rosé van der Kaap

    Ik ben erg dankbaar dat ik Anselm Grün heb leren kennen. Hij is een zeer spirituële en inspirerende man, die mij keer op keer aanzet tot leven vanuit mijn hart.
    Ik kom er speciaal voor uit Enschede.

    R. van der Kaap-Busscher

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

E-mail: Website: