De leukste Maand van de Spiritualiteit 2016 acties

Tijdens de Maand van de Spiritualiteit (14 januari t/m 15 februari 2016) zijn er wel veel leuke (win)acties georganiseerd. Wij zetten er 3 voor je op een rij.

Maand van de Spiritualiteit 2016
Mooi werk van Ben Tiggelaar

Mooi werk van Ben Tiggelaar is dit jaar het essay van de Maand van de Spiritualiteit. Vanaf 15 januari is Mooi werk voor € 3,50 te koop in de boekwinkel. Met dit boek kun je ook gratis naar een van de lezingen die de auteur geeft op vrijdag 15 en zaterdag 16 januari. Meer informatie vind je op de website van de Maand van de Spiritualiteit.

Win schrijf- en yogaretraite met Geertje Couwenbergh
Geertje Couwenbergh schrijft onder andere voor bladen als Happinez, Boeddha Magazine en the Optimist. Ze is auteur van vier boeken over bewust leven. Haar nieuwste boek gaat over de wereld van innernemerschap. Via de website Inspirerend Leven kun je een retraite winnen in Frankrijk met Geertje Couwenbergh én yogadocent Jasmijn Koelink. Ga naar Inspirerend Leven voor meer informatie.

Gratis lezingen en workshops
In het hele land worden in spirituele centra, bibliotheken en boekhandels leuke activiteiten georganiseerd rondom het thema van dit jaar: Werk in evenwicht. Vaak is de toegang gratis. Van een open les BodyMindWork tot een lezing ‘Hooggevoeligheid bij jong & oud’. Ga naar de kalender op de website van de Maand van de Spiritualiteit voor een overzicht van alle activiteiten bij jou in de buurt.

 

Lees ook:Maand van de Spiritualiteit 2016: essay door Ben Tiggelaar
Lees ook:De Maand van de Spiritualiteit 2013
Lees ook:Maand van de Spiritualiteit verhuist
Lees ook:De Maand van de Spiritualiteit
Lees ook:Lichter leven in 30 dagen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>