Gezondheid- en Spiritualiteitbeurs in Delft

Op zaterdag 10 juni wordt er in Delft een beurs voor Gezondheid en Spiritualiteit georganiseerd. Wie geinteresseerd is kan hier kennis maken met de spirituele en alterntieve activiteiten in Delft en omstreken.

De mini-beurs wordt georganiseerd door De Kelk, een Centrum voor gezondheid en spiritualiteit te Delft. De Kelk organiseert regelmatig workshops en cursussen op het gebied van alternatieve geneeswijzen en spiritualiteit en men kan er ook terecht voor consulten op verschillende gebieden.

De beurs voor Gezondheid en Spiritualiteit biedt de mogelijkheid om De Kelk beter te leren kennen, evenals andere activiteiten in en rondom Delft. Tevens zullen er stands aanwezig zijn waar boeken, kaarsen, edelstenen, wierook en dergelijke worden verkocht.

Lees ook:Internationaal Therapeut Beurs 2014
Lees ook:Tienjarig bestaan Healing, Care & Adviescentrum in Eindhoven
Lees ook:Paramarkt.nl begint weer in september
Lees ook:Vanaf september weer Paramarkten
Lees ook:Gratis groepslezing op volgende ParaView-beurs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>