Vanaf september weer Paramarkten

In september gaat het seizoen van Paramarkt weer van start. Er zullen dan weer beurzen worden georganiseerd in het teken van de paranormale en spirituele wereld. De eerstvolgende paramarkt is op zondag 9 september en wordt gehouden in Dieren.

De Paramarkt is een mengvorm van een Paranormaalbeurs en een markt. Het is voor het publiek een open en toegankelijke beurs die het op eenvoudige wijze mogelijk maakt om informatie te verkrijgen op het gebied van de alternatieve geneeswijzen.

De beursorganisatie richt zich voornamelijk op therapeuten en docenten die als beroepsbeoefenaar werkzaam zijn. Mensen die een beursdeelname zien als een mogelijkheid om in contact te treden met potentiële cliënten en cursisten en dan ook primair gericht zijn op het geven van voorlichting en informatie aan de bezoeker.
Ook ambulant handelaren die artikelen verkopen die aansluiten bij de aard van de Paramarkt zijn welkom, evenals uitgeverijen en Verenigingen en stichtingen die informatie geven zonder consulten.

Via de website Paramarkt.nl kun je nu een kortingsbon van 1,50 euro aanvragen voor de beurs op 9 september.

Lees ook:Paramarkt.nl begint weer in september
Lees ook:Beurzen en evenementen in 2008
Lees ook:Light Spirit Beurs in teken van gelijkheid en harmonie
Lees ook:Kabbala-trainingen vanaf september in De Roos
Lees ook:Dutch Angel Day 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>