Meditatieworkshops

Meditatie is een onderwerp waar vandaag veel over wordt gesproken. Maar het ook daadwerkelijk doen is een tweede. Veel mensen vinden het interessant en hebben het misschien ook wel eens geprobeerd, maar weten eigenlijk niet zo goed hoe het nu moet. Maar gehlukkig valt het te leren. Praktijk voor alternatieve geneeswijzen Mystic Minds zal vanaf volgende maand meditatieworkshops gaan geven.

Er zijn veel boeken te vinden over mediteren, maar de beste manier om het te leren is in de praktijk. Dat is de reden waarom Mystic Minds vanaf mei meditatieworkshops gaat aanbieden.

Tijdens de workshops, die worden gegeven door Carlos van Doorn, leert men wat mediteren is en hoe je dit het beste kunt doen. Er worden verschillende technieken toegepast.
Een meditatieworkshop van Mystic Minds zal beginnen met een ontspannende introductie, die gevolgd wordt door een actieve meditatie. Bovendien wordt er ook nuttige informatie gegeven en worden er een aantal misverstanden over meditatie besproken.
De workshop wordt afgesloten met een ontspannende geleide meditatie.

Voor meer informatie of aanmelding kun je terecht op de website of de web-log van Mystic minds.

Lees ook:Leren kiezen vanuit je hart
Lees ook:Leren kiezen vanuit je hart
Lees ook:Leren kiezen vanuit je hart
Lees ook:Meditatie stappenplan voor beginners
Lees ook:Healing bij mens en dier

1 Reacties // Reageer

One thought on “Meditatieworkshops

  1. Karla

    Klinkt goed! Er zijn inderdaad veel mensen die niet precies weten hoe ze moeten mediteren, waaronder ik dus:) Ik vind het vooral leuk dat het niet gewoon een kennis opdoet over het hoe en wat.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>