Leren kiezen vanuit je hart

‘Wat moet ik doen om de juiste baan te vinden?’, ‘Zal ik alsnog een opleiding volgen?’, ‘Ga ik voor deze relatie of maak ik het uit?’. Soms is het maar lastig om de juiste beslissing te nemen. De workshop ‘Leren kiezen vanuit je hart’, die wordt gegeven door Praktijk Lavendeltuin te Leiden kan je hierbij helpen.

“In drie dagdelen gaan we aan de slag met het thema kiezen,” vertelt Marianne de Hoest, die de workshop geeft in Praktijk Lavendeltuin. “Een moeilijke beslissing vormt het uitgangspunt. Hoe kom je tot een keuze die bij je past en je gelukkiger maakt? In drie dagdelen leren we om naar binnen te kijken. Wat zijn de drijfveren van onze keuzes? Staat angst of onzekerheid in de weg?”

Tijdens de cursus wordt er gewerkt met concentratie-oefeningen en visualisaties. “Op die manier kijken we of we patronen kunnen herkennen, zodat we de regie over ons leven nemen,” legt Marianne uit.

De workshop bestaat uit 3 dagdelen en wordt gegeven op aanstaande vrijdag 28 augustus, van 19.30-22.30 uur en zaterdag 29 augustus, van 10.00-17.00 uur.

Meer weten? Neem een kijkje op de website van Praktijk Lavendeltuin.

Zou jij al lopend kunnen mediteren?

Lees ook:Leren kiezen vanuit je hart
Lees ook:Leren kiezen vanuit je hart
Lees ook:Meditatief wandelen in Leiden
Lees ook:Meditatief wandelen in Leiden
Lees ook:Energiecirkel voor een blij gevoel

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Leren kiezen vanuit je hart

 1. Bert-Jan

  reactie op de poll: spiritualiteit is voor mij een modewoord! Als ik het dan toch moet definiëren op basis van wat ik met de meeste ‘spirituelen’ bespreek, hangt het voor mij samen met een zekere zelfsturing richting geluk.

    /   Reply  / 
 2. Layla

  Hallo Bert-Jan, bedankt voor je reactie op de poll, ik heb m op de goede plek gezet;)
  Groetjs,
  Layla

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>