Reading voor ondernemers: de bedrijfreading

Ben je net gestart met ondernemen en heb je nog twijfels of loop je tegen zaken aan? Of ben je al jaren aan het ondernemen, lopen de zaken een beetje terug en begrijp je niet waarom? Op zaterdag 18 maart organiseert Yoena – Centrum voor Spirituele Ontdekkingen in Delft – een speciale middag voor ondernemers die graag een andere kijk op hun praktijk willen ontvangen. Deze middag geeft Monique Vork (medium) een korte maar krachtige reading over jou als ondernemer en jouw praktijk.

[Foto: Medium Monique Vork]

Als ondernemer moet je vooruit denken, creatief zijn, scherp zijn, actief zijn! Een ondernemende ondernemer zijn! Vaak heeft met name een startende ondernemer alles helemaal klaar om te starten zoals een website en zijn de visitekaartjes verspreid, maar wil de loop (nog) niet in de praktijk komen en is
de vraag waar dit aan ligt of wat hier aan gedaan kan worden. Of een ondernemer is al enige tijd bezig maar loopt vast. Voordat je het weet blijf je in rondjes rond cirkelen en ga je vooral heel veel denken wat mogelijk een oplossing zou kunnen zijn.

Bedrijfreading
Monique Vork geeft inzichten over jouw energie en kan deze van je praktijk/bedrijf waarnemen en je vertellen waar het vast zit. Dit kan een inzicht of een bevestiging zijn van datgene wat je zelf al ergens aanvoelde, maar het kan ook iets totaal nieuws in je aanraken waar jezelf nog niet aan gedacht hebt.

In een kleine groep van maximaal acht deelnemers krijgt iedere ondernemer een persoonlijke praktijk/bedrijfreading.Na afloop is er een gezamenlijk drankje en gelegenheid om verder kennis met elkaar te maken.

Wie is Monique Vork?
Monique Vork komt uit de (no-nonsense) ondernemerswereld en is al vele jaren medium. Als ondernemer heeft zij o.a. Spiritueel Centrum Nederland in Almere opgericht en een initiatief genomen om alle spiritueelwerkers in Nederland zichtbaar te maken op een centrale website:
www.spiritueelcentrumnederland.nl. Haar grootste drive achter deze organisatie is het verbinden van mensen. Als medium heeft zij al vele jaren een eigen praktijk en treedt zij op met haar theatershow: De Lach van je Ziel.

Praktische informatie
Bijdrage: €40,- incl thee/koffie/lekker en drankje na afloop
Aanvang: 13.30 tot 16.00 uur
Aanmelden: [email protected] of via 06-19452804
Locatie: Yoena, Centrum voor Spirituele Ontdekkingen, Phoenixstraat 66/202, 2611 AM, Delft

 

Lees ook:Meditatief Harpconcert met Femke Bloem
Lees ook:Schrijf je nu in voor het RTL-programma Char
Lees ook:Recept 26: Paarse hoestsiroop
Lees ook:Spirituele filmavond in Delft
Lees ook:Een reading aan de hand van koffie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>