Een reading aan de hand van koffie

Zou jij wel van een ‘bakkie koffie’? En wil je graag meer inzicht krijgen in bepaalde situaties of levensvragen? Combineer de twee en ga zaterdag 17 november naar Boekhandel Ana Sofia in Zwolle. Hier zit een ervaren medium voor je klaar om jouw koffie te lezen.

Koffie lezen
Medium Elayne Lussenburg laat zaterdag 17 november ervaren wat een medium leest aan de hand van koffie. Ze geeft je een reading aan de hand jouw koffie in boekhandel Ana Sofia. Daarbij geeft ze verrassend helder inzicht in levensvragen. Ook maakt zij voor wie dat wil contact met overledenen.

Elayne Lussenburg
Elayne is een professioneel en ervaren medium en heeft jarenlange ervaring en trainingen gevolgd in binnen- en buitenland. Op verrassende wijze kan Elayne je leven(svragen) belichten en je dingen vertellen die je op weg kunnen helpen.

Meer weten? Kijk op Zinstreel.nl.

Ken jij ook een bijzondere manier van orakelen?

Lees ook:Het effect van Mantra’s & Powersongs
Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van november 2008
Lees ook:Reading voor ondernemers: de bedrijfreading
Lees ook:Spiritueel Kerstcadeau 3: Reading van Medium Karima Chafia
Lees ook:Roemenie legaliseert Hekserij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>