Spirituele filmavond in Delft

Het Triskal Healing Centre te Delft wordt donderdagavond 15 oktober omgetoverd toch een knusse Triskal Bioscoop. Onder het genot van een hapje en een drankje kan er worden gekeken naar een spirituele film, van het Amerikaanse medium Steve Rother.

Rother heeft in Nederland een workshop heeft gegeven over het leven in de vijde dimensie. “We zitten in de 5e dimensie en sommigen van ons beseffen dat nog niet helemaal, en handelen dagelijks nog vanuit de 3e dimensie,” laten Marianne en Monique van Triskal weten. “In de flm worden suggesties gegeven hoe te handelen in de 5e dimensie.”

Deel 1 van de film duurt 2,5 uur, en deel 2 duurt 1,5 uur. Morgenavond wordt er gekeken of beide delen kunnen worden bekeken. Zoniet, dan volgt er nog een filmavond voor deel 2.

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten van het Triskal Healing Centre, kun je een kijkje nemen op de website.

(Bron: Triskal Healing Centre)

Lees ook:Triskal in het teken van kleur
Lees ook:Channeling vanuit de vijfde dimensie
Lees ook:Vanavond in Delft: Thema-avond ‘Volle Maan’
Lees ook:Bloemenseance in Delft
Lees ook:Helderziende waarnemingen door middel van bloemen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>