Bewust festival Healing Garden

Vrijdag 20 mei t/m zondag 22 mei 2016 tovert Healing Garden het Erkemederstrand onder Zeewolde wederom om tot een paradijselijke tuin vol verrassingen, inclusief camping. Healing Garden wil bezoekers van alle leeftijden (met een maximum van 500 per dag) op een toegankelijke manier kennis laten maken met verantwoorde alternatieven op het gebied van mind, body, soul & spirit. Een heel weekend lang kunnen bezoekers zich onderdompelen in een inspirerend programma vol workshops, lezingen, meditaties, yoga en wellness. Maar er is meer: biologische hapjes en drankjes, live acts en dansen op mindblowing cosmic beats.


Verdieping & vertier
Van beginners op het bewustwordingspad pad tot volleerde healers, organic lovers en raw foodies, van doorgewinterde hippies tot workaholics: Healing Garden is voor iedereen die zichzelf een lang weekend verdieping en vertier gunt. Je komt er helemaal tot jezelf tijdens een meditatiesessie of klankschaalmassage, leert er over mandala’s en numerologie en ervaart er spiritualiteit zonder onzin. Maar gewoon een lekker potje hoelahoepen op het strand, didgeridoo spelen, skinny dippen in het meer of genieten van een (h)eerlijk wijntje of glaasje biochampagne kan ook. En dan dansen op cosmic beats terwijl de zon langzaam ondergaat en het kampvuur ontstoken wordt…Het kan allemaal –en nog véél meer –tijdens Healing Garden.

Ook voor kinderen is er genoeg te doen: hutten bouwen, knutselen met natuurlijke materialen en bellenblazen, maar ook meditatie en filosofie. Het programma is zo opgezet dat pap en mam een workshop bewust ademhalen kunnen volgen terwijl de kinderen een sessie kinderyoga doen. En de hond? Die hoef je niet thuis te laten maar mag ook gezellig mee. Voor bio hondebrokken wordt gezorgd.

Kijk hier voor een sfeerimpressie van Healing Garden!

(Re)light your Fire
Tijdens deze vierde editie van Healing Garden (eerdere edities vonden plaats in 2009, 2010 en 2015) luidt het thema: ‘(Re)light your Fire’. Dat thema loopt als een rode draad door het festival, en vormt de kern van onze boodschap. Want of dat nou je inner fire, je enthousiasme of levenskracht is, op Healing Garden willen we iedereen, na een lange winter, weer laten shinen. Omdat wij geloven dat mensen die zich goed voelen, de beste versie van zichzelf zijn. Happy people make a happy world. Zo zaaien we iets moois, waar we allemaal de vruchten van plukken, en maken we onze prachtige wereld samen een fijnere plaats.

Tempels, tipi’s & tenten
Er is enorm veel te doen op Healing Garden in verschillende area’s. De area-namen geven een indicatie van het programma: Eat, Meet & Greet Area, Soul Inspiring Area, Wellness Area en de Kids Playground. Daarnaast zijn er diverse ‘specials’die verspreid over het festivalterrein plaatsvinden. Healing Garden biedt mobiele cateraars met biologische hapjes en drankjes (raw food, slow juices, chocoladekunst en über-verantwoord biologisch vlees) en er is een duurzame festivalmarkt met uitsluitend zelfgemaakte, ethisch vervaardigde producten.

AGENDA INFORMATIE

Healing Garden –(Re)light your Fire

Wanneer: vrijdag 20 mei t/m zondag 22 mei 2016

Waar: Erkemederstrand – Erkemederweg 79, Zeewolde (Flevoland)

Kaartverkoop: www.healing-garden.nl/tickets2016

* Weekendkaart (incl. camping vanaf vrijdag): €95 / kinderen (6-16 jaar): €40

* Avondkaart vrijdag: €20

* Dagkaart zaterdag volwassenen: €40 / kinderen (6-16 jaar): €15

* Dagkaart zondag volwassenen: €30 / kinderen (6-16 jaar): €15

* Kinderen tot 6 jaar en honden gratis

Voor kaartverkoop, het volledige programma, plattegrond en meer info zie de website van Healing Garden.

Lees ook:Vanavond in Delft: Thema-avond ‘Volle Maan’
Lees ook:Light Spirit Beurs in teken van gelijkheid en harmonie
Lees ook:Spiritueel Bewust met mandala’s op kunstpicknick
Lees ook:Tweede Light Spirit Beurs in Bussum
Lees ook:SBS 6 biedt hulp voor paranormale kinderen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>