Intuïtief je huis inrichten: ervaar het zelf!

Tijdens de intuïtieve interieurworkshop van Yolanda van Zuijlen – bekend van TV Makelaar Mission Impossible – wordt je uitgenodigd om even helemaal uit je hoofd te  stappen en puur op je gevoel te varen. Om vanuit je intuïtie aan de slag te gaan met je interieur. Omdat je dan, zo zegt Yolanda, een huis creëert dat naadloos aansluit bij wie jij van binnen bent.

Tijdens deze creatieve en inspirerende workshop laat Yolanda je aan de hand van allerlei leuke tests en oefeningen keuzes maken met je hart in plaats van met je hoofd. Je zult merken dat je hierdoor keuzes durft te maken die veel beter bij je passen, maar misschien niet zo voor de hand liggen. Ze laat je tijdens de workshop op een andere manier naar dingen kijken. Kleuren, materialen en stijlen hoeven niet altijd precies te kloppen met dat wat er al is en wat logisch lijkt. Juist de verrassingen en tegenstellingen zorgen voor iets bijzonders en eigens. Je maakt tijdens de workshop o.a. je eigen intuïtieve moodboard en ontdekt de ruimtelijke werking van kleur. Door de praktische insteek van de workshop en de persoonlijke aandacht voor jouw interieur, ga je na afloop met verrassende inzichten, concrete interieuradviezen en veel nieuwe inspiratie om zelf aan de slag te gaan naar huis.

De eerstvolgende workshop vindt plaats in Amsterdam op zaterdag 20 februari van 11.00-14.00 uur. Kijk hier voor meer informatie en om je in te schrijven voor de workshop Intuïtief je huis inrichten.

Lees ook:Train je intuïtie
Lees ook:Feng Shui Challenge: in 9 dagen energie-boost voor je huis
Lees ook:ZIN in je werk
Lees ook:Bewust van je intuïtie
Lees ook:Leer vertrouwen op je intuïtie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>