Feng Shui Challenge: in 9 dagen energie-boost voor je huis

Dit blog is geschreven door onze nieuwe gastblogger Yolanda van Zuijlen.

Van 7 t/m 15 maart kun jij op een leuke en laagdrempelige manier kennismaken met Feng Shui via een gratis online Feng Shui Challenge. Iedere dag krijg je een korte video in je mailbox met informatie over wat Feng Shui is en wat het voor jou kan betekenen. Je leert bijvoorbeeld o.a. hoe je de financiële energie in jouw omgeving kunt activeren, wat de belangrijkste energieplekken zijn in huis en hoe je beter kunt slapen. Door deze informatie en leuke korte opdrachten krijg je in 9 dagen meer inzicht in hoe het met de energie in jouw huis is gesteld. En je krijgt praktische handvatten om direct zelf aan de slag te gaan om de energie in huis beter te laten stromen.

“ Tijdens deze online challenge leg ik je uit wat Feng Shui is en hoe het jou kan helpen om meer energie te krijgen. Aan de hand van allerlei leuke opdrachten, nodig ik je uit om eens met een Feng Shui-blik door jouw huis te wandelen en te kijken hoe het met de energie in jouw huis is gesteld. Aan de hand van de tips in de dagelijkse filmpjes in je mailbox, kun je al direct een aantal veranderingen in gang zetten om jouw huis een energy-boost te geven. Het kost je 15 minuten per dag en als je zin hebt meer.” aldus Yolanda van Zuijlen – organisator van de online Feng Shui Challenge.

Yolanda van Zuijlen is Feng Shui consultant, interieurstyliste en oprichter van inspiratieplatform ‘The Heart Way’. Haar missie is om voor iedereen een omgeving te creëren waarin hij/zij het beste uit zichzelf en uit zijn/haar leven kan halen. En dat geldt zowel voor je fysieke omgeving (je thuis/werkplek) als je sociale omgeving. Ze heeft zelf gedurende haar leven zeer regelmatig in een omgeving gezeten waarin ze zich helemaal niet prettig voelde. Waarin ze voelde dat de omgeving haar eerder leeg zoog dan energie gaf. En waar ze helemaal niet tot haar recht kwam. En dan zijn er 2 opties: of zelf van omgeving veranderen, of zorgen dat de omgeving je je ondersteunt in wat je doet. En daarin wil ze jou graag helpen! Als gecertificeerd Feng Shui consultant gebruikt ze de Feng Shui wijsheid én haar intuïtie als haar belangrijkste kompas bij het inrichten van jouw woon- en/of werkomgeving. Haar doel is om jouw omgeving zo in te richten dat het jou op alle vlakken in je leven maximaal ondersteunt en helpt groeien. Op het gebied van gezondheid, carrière, je financiële situatie en de liefde!

Wil jij jouw huis ook in 9 dagen een energy-boost geven? Schrijf je dan nu in voor de gratis online Feng Shui Challenge van 7-15 maart a.s.!

Lees ook: 5 tips voor beter slapen door Feng Shui

Lees ook:Thema-avond Feng Shui
Lees ook:Intuïtief je huis inrichten: ervaar het zelf!
Lees ook:5 tips voor beter slapen door Feng Shui
Lees ook:Harmonie creëren met Feng Shui
Lees ook:Feng Shui in de babykamer toepassen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>