Maand van de Spiritualiteit verhuist

Dit jaar werd alweer voor de vijfde keer de Maand van de Spiritualiteit georganiseerd. Dat gebeurde voor de laatste keer in november, want de Maand gaat verhuizen! Op verzoek van meerdere partijen heeft de organisatie van de Maand van de Spiritualiteit ervoor gekozen de maand te verplaatsen naar een rustiger tijdstip van het jaar.

Hun keuze is gevallen op januari. Of dit een goede keuze zal zijn, moet gaan blijken. Enerzijds denk ik van wel, omdat veel mensen aan het begin an een nieuw jaar op zoek zijn naar bezinning en spiritualiteit. Aan de andere kant heb ik ook mijn twijfels, omdat menig persoon na de feestdagen wel een beetje moe is van al die activiteiten en misschien liever even bij wil komen van een drukke maand. Het zal allemaal moeten gaan blijken!

Overigens is het niet zo dat we in januari 2012 meteen weer een Maand van de Spiritualiteit zullen hebben. De eerstvolgende Maand van de Spiritualiteit zal plaatsvinden in januari 2013.

Wat vind jij? Vind jij januari een goede maand voor de Maand van de Spiritualiteit?

Lees ook:De Maand van de Spiritualiteit 2013
Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van december 2007
Lees ook:De leukste Maand van de Spiritualiteit 2016 acties
Lees ook:Maand van de Spiritualiteit 2016: essay door Ben Tiggelaar
Lees ook:Jan Mulder schrijft essay Maand van de Spiritualiteit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>