Spiritueel daten, afl. 2: Een heksenritueel

Liefde aantrekken kun je ook door middel van een heksenritueel. Hierbij moet je echter wel bedenken dat je niet zomaar iemand ‘op magische wijze’ verliefd op je kan laten worden.

(Moderne) Hekserij is een religie met niet al te veel regels, maar de regels die er zijn zijn wel erg belangrijk. Zo komt alles wat je doet weer bij je terug, volgens heksen, en de belangrijkste regel in de Hekserij is daarom: ‘Doe wat je wilt, maar schaadt niemand’.
Als het gaat om liefdesmagie is het zeker ook van belang om dit in gedachten te houden. Dit betekent namelijk ook dat je iemand niet zonder zijn of haar weten, door middel van een magisch ritueel naar je toe mag trekken. Niet alleen voor de ander is dit niet eerlijk, maar je zult zelf ook merken dast dit niet slim is. Als deze persoon niet bestemd is om met jou samen te zijn zul je dat ook merken en dat levert niet de liefdevolle relatie op die jij voor ogen had.

‘Wat heeft liefsdesmagie dan voor zin?’ zul je nu misschien denken. Nou, liefdesmagie is magie om liefde aan te trekken. En wie wil er nou niet omringd zijn met liefde? Je kunt dus een magisch ritueel uitvoeren om liefde aan te trekken of om jouw ware geliefde aan te trekken. Zo doe je niemand kwaad.

Heb jij weleens een magisch ritueel voor liefde uitgevoerd?

Meer weten over de serie artikelen over ‘Spiritueel daten’? Klik hier.

Lees ook:Recept 9: Liefdeslotion van Laurie Cabot
Lees ook:Magische Liefde
Lees ook:Zuivering en acceptatie met de Storm Maan
Lees ook:Winnen: Kaarten voor het Magisch Festival
Lees ook:Wat is hekserij?

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Spiritueel daten, afl. 2: Een heksenritueel

 1. Pingback: V/a woensdag op Spiritualiteit.blog.nl: spiritueel daten | Spiritualiteit

 2. Kenau Producties

  Mijn eigen logo van Kenau Producties trok de aandacht bij dit artikel.
  Is dus auteursrechtelijk beschermd!! Gelukkig kan ik helemaal achter het geschrevene staan.
  Ik wil je toch vragen mijn logo weg te poetsen.

  hartelijke groetjes,
  Marion de Vries

    /   Reply  / 
 3. Layla

  Hallo Marion, ik heb even op je site gekeken naar je logo, en dat staat niet hier bij het artikel. Er staat een fotootje bij dat van shutterstock komt.

  Groetjes,
  Layla

    /   Reply  / 
 4. Krishna

  Welkom bij Krishna, de deskundige partner voor een succesvolle terugkeer!

  Veel relaties ervaren heel veel narigheid als het gaat om een scheiding. Helaas hebben veel mensen niet de moed om professionele hulp te zoeken en lijden door deze scheiding een heel leven lang. Als u niet wilt horen bij de mensen die op een gegeven ogenblik zonder hulp daar staan , en als u wilt dat uw ex-partner weer terug komt, kann ik je helpen.

  Met de hulp van liefde spreuken, voodoo, en door het gebruik van de magie ik breng je partner naar u terug. En voor altijd, ik beloof het!

  In veel landen van de wereld hoort de magie bij het dagelijkse leven. Verbeter je leven met de hulp van een eeuwenoude kennis die ervaring heeft in zeer vele generaties!

  http://nederlands.partnerrueckfuehrung-magie.com

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>