Win 2 toegangskaarten voor het Magisch Festival in Rotterdam!

Op zaterdag 23 maart wordt voor de derde keer het Magische Festival georganiseerd door Centrum De Quest, in Rotterdam. Dit is een speciaal festival, bestemd voor iedereen die belangstelling heeft of kennis wil maken met spiritualiteit en magie. Op het Magisch Festival worden verschillende soorten van magie beoefend en kun je deze ervaren binnen o.a. het sjamanisme, hekserij, maya-cultuur, inca medicine, intuïtieve ontwikkeling, kruiden en plantenwereld, kristallen, engelen, orakelen, verschillende healingvormen, en vele andere stromingen.

Magie en healing
Magie en healing zijn erg met elkaar verbonden. Veel vormen van magie worden als healing beschouwd, en andersom. In vele religieuze en spirituele stromingen kun je magie in de een of andere vorm terugvinden. Deze vormen van magie zul je op het Magisch Festival, dat op 23 maart gehouden zal worden in Centrum Djoj te Rotterdam, tegenkomen en kunnen ervaren. Er is ook een mogelijkheid om healingen te ervaren in verschillende stromingen.

Minibeurs
Tijdens het Magisch Festival is er ook een minibeurs. Op deze beurs kun je informatie vinden over en consulten ondergaan op het gebied van tarot, runen, handlezen, stoelmassage en voetreflexmassage. Ook kun je er terecht voor een bijzonder consult ‘aan de heg van de Heks’.

Sprekers en aanwezigen
Op het Magisch Festival in Centrum Djoj worden de hele dag door workshops, healingen en consulten gegeven. Deze worden onder meer verzorgd door: Jos Kester, Annah van Heezik, Peter den Haring, Anke Zack, Peter en Christine de Winter, Andrew Cox, Carolina IJben, Mario Maandrum, Maria Elshout en Remco van der Staaij.

Voor meer informatie over het Magisch Festival en de geweldige mensen die een workshop geven kun je kijken op de website www.dequest-festivals.nl.

Maak kans op twee toegangskaarten!
Ik mag van Centrum De Quest 2×2 toegangskaarten weggeven voor het Magisch Festival! Wil jij er bij zijn op 23 maart in Rotterdam? Laat in een reactie onder dit artikel weten waarom en met wie jij naar het Festival wilt gaan. De twee leukste, mooiste of meest inspirerende reactie wint 2 toegangskaarten!

–> Deze wedstrijd is verlopen. De winnaars hebben inmiddels bericht gehad <–

Waarom en met wie wil jij naar het Magisch Festival op 23 maart?

Lees ook:Winnen: Kaarten voor het Magisch Festival
Lees ook:Magisch Festival 2012
Lees ook:Yoga festival in Rotterdam
Lees ook:Ervaar wat yoga met je kan doen op het Yoga Festival
Lees ook:Gaia anca organiseert grootste Indoor Sjamanistisch Festival

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Win 2 toegangskaarten voor het Magisch Festival in Rotterdam!

 1. Gé Geurtsen

  Leuk zeg! Wil er graag heen met een vriendin.

    /   Reply  / 
 2. Patricia Liebregts

  Ben gefascineerd door de magische wereld en zou heel blij zijn om samen met mijn vriendin met wie ik dat deel naar het Magisch Festival te gaan. Het centrum Djoj is goed bereikbaar voor ons en zou het begin kunnen zijn van een nieuwe stap op onze levensweg. Ben me nu nog aan het bezinnen..

    /   Reply  / 
 3. Wan

  Daar wil ik naar toe met een vriendin.. Zij is momenteel bezig om zelf les te nemen in kaarten leggen/reiki etc. zodat zij zelf mensen kan helpen, dit zou wel leuk zijn voor haar. En voor mezelf natuurlijk omdat ik er vanaf jongs af aan al gek op ben ! (lees: favoriete serie ooit was Charmed, zegt genoeg toch ;-) .. Tegenwoordig is het overigens Supernatural).

    /   Reply  / 
 4. Anneliese

  Zou heel graag een willen, met mijn beste vriendin Robin zou ik er heen gaan, erg leuke actie, ik doe heel graag mee ;)

    /   Reply  / 
 5. Shir

  Hier zou ik heel graag naartoe willen samen met mijn moeder. Wij zijn altijd al bezig geweest met magie en spiritualiteit en we zijn ook bezig onze kennis uit te breiden met allerlei cursussen. Met deze kennis helpen we graag andere mensen met het vinden van hun levenspad en om het natuurlijk zo magisch mogelijk te maken! Dit festival zal voor ons het Walhalla van de magie zijn en we zouden het superleuk vinden om kaarten te winnen om deze magische dag bij te wonen!

    /   Reply  / 
 6. Sylvia

  Ik zou hier echt zo graag naar toe willen met mijn man. Ik ben de laatste jaren zo’n solitair heksje, en zou het zo mooi vinden om in de wereld van de magie onder te duiken met andere mensen en te delen in de schoonheid ervan!

  En wie weet, word ik ooit nog een keer iemand die daar is om anderen te helpen!

    /   Reply  / 
 7. Kendra

  Ik wil hier graag naartoe met mijn man, morgen word hij geopereerd en daar ziet hij best tegenop.Ik zelf heb helaas ook al verschillende operaties gehad en gezondheidsproblemen, dus het lijkt me heerlijk eens samen in de wereld van de magie te duiken en even samen genieten van een heerlijke dag uit.

    /   Reply  / 
 8. Carin

  Het hele Universum is 1 en al magie. Iedere nieuwe ster die geboren word is een klein wondertje…
  Het Universum is geboren uit muziek… alles is muziek..(trillingen en frequenties) dat op zich zelf is sowiso al magisch!

  Het leven is magisch en als ik met een vriendin dan ook nog naar een magisch festival mogen gaan.. dan tover ik met mijn magische toverstafje een smile op alle lieve mensen op het Magische festival :-)

    /   Reply  / 
 9. Marieke

  Wat een ontzettend leuk aanbod deze gratis kaartjes voor het magisch festival! Ik wilde sowieso al gaan, omdat ik erg benieuwd ben naar collega’s. Ik laat me graag inspireren en kijk er naar uit om kennis met ze te maken. Misschien dat het voor mij ook interessant is eens met het festival mee te doen als workshop gever.
  Mijn vriend wil ik graag meenemen, we zijn bijna 2 jaar samen en een mooie gelegenheid om dat op een magische manier te vieren!
  Magische groetjes,
  Marieke

    /   Reply  / 
 10. Wendy van Minderhout

  Graag wil ik een gewonnen kaartje geven aan mijn lieve vriendin Heidi.
  We zijn samen Shambhala Masters maar zijn nog lang niet klaar met onze spirituele reis. Er is nog zo veel meer.
  Het zal een mooie dag worden als wij op dit Magisch festival ons mogen verrijken met alles wat het te bieden heeft.
  Succes met het selecteren van een winnaar !

    /   Reply  / 
 11. Anja

  Ik wil graag gaan omdat ik het gevoel heb daar te moeten zijn. Ben erg geïnteresseerd in alles wat met spiritualiteit te maken heeft en noem mezelf weleens een heks….
  Mocht ik de kaartjes winnen dan zou ik gaan met een vriendin.
  Bedankt voor deze mogelijkheid… :-)

    /   Reply  / 
 12. P{i

  Magie is overal, maar gelijkgestemde ontmoeten en ervaringen uitwisselen is vooruitgang en ik ga met iemand die nooit alleen daar naaar toe zal gaan

    /   Reply  / 
 13. Bryn van Nuissenburg

  Oehh dit had ik ook wel willen winnen. Het Magisch festival lijkt me prachtig! Congrats voor de winnaar! Lucky you :)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>