Bodhitv avond groot succes

In een volle zaal klonken zondag 4 oktober in de Balie afwisselend lachsalvo’s en bewonderende kreten. Het was de Bodhitv avond, die een groot succes bleek. Sterren op de rode loper van het Nederlands Film Festival vertelden in een video item over hun spirituele praktijken. Georgina Verbaan heeft geen boeddhabeeld in huis staan, Jack de Vries mediteert daarentegen wel al jaren.

Mabel van den Dungen vertelde in een prachtige jurk aan presentator Luc Carrière over hoe zij spiritualiteit combineert met de in ieder van ons aanwezige drang om dingen te bereiken en om goed voor de dag te komen.

MC Kimo oogstte net als vorig jaar grote bewondering met zijn geïmproviseerde raps. Het publiek roept hem volkomen uiteenlopende woorden toe die hij aaneen weet te rijgen op een manier waar je mond van open valt.

Zeker ook een hoogtepunt was de presentator zelf, Luc wist met humor en zijn boeddhistische kennis niet alleen Mabel en het publiek te vertederen, maar ook de directie van de BOS te overtuigen van zijn kunnen. Programmadirecteur Babeth VanLoo bood hem dan ook spontaan zendtijd aan.

En dan natuurlijk de modeshow, waarbij glamour en spiritualiteit verenigd werden in de ontworpen kleding.

(Bron: Bodhitv)

Lees ook:Bodhitv is flink aan het uitbreiden
Lees ook:Bodhitv op zoek naar versterking
Lees ook:Spirituele schrijfwedstrijd Bodhitv
Lees ook:‘Miss Tibet’ eerste documentaire op Bodhitv
Lees ook:Geld op Bodhitv

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Bodhitv avond groot succes

  1. Pingback: De spirituele hoogtepunten van oktober 2009 | Spiritualiteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>