Spirituele schrijfwedstrijd Bodhitv

Het digitale jongerenplatform over boeddhisme en spiritualiteit Bodhitv organiseert een schrijfwedstrijd voor schrijftalenten onder de vijfendertig jaar. De winnaar wordt uiteraard beloond met publicatie op de website en ontvangt ook het boek 'Inspiratie' van Hapé Smeele en Ronald Hermsen.

De schrijfwedstrijd van Bodhitv is bedoeld om jongeren aan het denken te zetten over een onderwerp dat gerelateerd is aan boeddhisme, spiritualiteit of persoonlijke ontwikkeling en deze gedachten om te zetten in een artikel tot 1000 worden.
Het is wel de bedoeling dat het artikel ook de persoonlijke mening van de schrijver weergeeft.

Bodhitv is een initiatief van de Boeddhistische Omroep Stichting (BOS) en richt zich op jongeren van 18 tot ca. 35 jaar in Nederland. Bodhitv biedt jongeren een podium om met elkaar te discussiëren, elkaar te informeren en ervaringen uit te wisselen.

Artikelen kunnen tot 6 augustus worden ingestuurd via [email protected].

Lees ook:Bodhitv op zoek naar versterking
Lees ook:Jongeren en boeddhisme in het buitenland
Lees ook:Jongeren-site over boeddhisme en spiritualiteit
Lees ook:‘Miss Tibet’ eerste documentaire op Bodhitv
Lees ook:Bodhitv maakt religieus uitstapje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>