Wat heeft jouw aura over jou te vertellen?

Vanavond is het weer tijd voor een thema-avond bij het TrskalHealing Centre te Delft. Deze avond zal in het teken staan van Aurareading. Iedereen en alles heeft een soort energieveld om zich heen, wat we een aura noemen. Tijdens de thema-avond van Triskal kun je te horen krijgen wat jouw aura over jou te zeggen heeft.

Een aura is een energieveld/halo waarmee elk mens en ieder levend wezenomgeven is. Het is een trillend krachtveld waarin diverse subtiele krachtenvelden zijn gehuisvest, die onze innerlijke gevoelens en emoties weergeeft. Deze krachten hebben elk hun eigen kleur, die iets ons vertelt hoe iemands gemoedstoestand op dat moment is.
De aura is constant in beweging en kleuren wisselen elkaar af, afhankelijk hoe iemand zich voelt. Naast onze gevoelens zit binnen in de aura onze unieke onsterfelijke Ziel, het bovenmenselijke deel van ons leven waarmee we nauwelijks bewust incontact staan.
Tijdens de thema-avond vanavond in het Triskal Healing Centre te Delft zal er een Aura Reading plaatsvinden, die veel zal vertellen over je gemoedstoestand. Aan de hand van de kleuren van je Aura zullen er boodschappen doorgegeven worden die op dat moment belangrijk voor je zijn. Boodschappen vanuit je innerlijke Ziel die je vertellen hoe je in het leven staat en wat je moet doen om volledig in balans te komen. Er zal ook een tekening voor je gemaakt worden van de kleuren van je Aura, zodat je die mee naar huis kunt nemen om het later nog eens na te kunnen kijken.

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten van het Triskal Healing Centre, kun je een kijkje nemen op de website.

(Bron: Triskal Healing Centre)

Lees ook:Ontdek de boodschap van jouw aura
Lees ook:Aura reading en healing bij Triskal
Lees ook:Je eigen aura reinigen
Lees ook:Aurareading en -healing bij Triskal
Lees ook:Leer contact te maken met je gids

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Wat heeft jouw aura over jou te vertellen?

  1. Truus Baaij

    Mijn aura zegt mij stink er niet in.

      /   Reply  / 
  2. tien

    truus, ik zie ze wel degelijk. Hoe bedoel je:stink er niet in? Onbekend maakt onbemind?

      /   Reply  / 
  3. Stefan

    Truus; Je aura zegt niks, het laat dingen van je zien.

    Als je een sarcastische opmerking wil plaatsen lees dan eerst goed het stuk door.

      /   Reply  / 
  4. tien

    Ik zie het dus duidelijk, ook in de natuur. De prachtigste kleuren.
    Bij mensen dus niet zozeer, alleen een wazige damp. Durf dat ook niet zo goed beter te zien, want ik kijk ze dan wel heel erg “uit de kleren”. Ben er dus huiverig voor in de zin van; dit is persoonlijk. Geen toegang.
    Verder willen alle andere voorwerpen wel aardig mee werken. Bomen en struiken geven de prachtigste kleuren weer.
    Ben ik binnen, wil het regelmatig gebeuren dat alles “dampt”.
    Wat wil dat eigenlijk zeggen?

      /   Reply  / 
  5. Stefan

    Hoe bedoel je dampt tien?

      /   Reply  / 
  6. F.Floor (61)

    Vroeger deed ik dat ook veel, dingen zien die er zogenaamd niet waren maar als je klappen kreeg hield je voortaan wel je mond.
    Het “dampen” van voorwerpen kan ik me nog als de dag van gister uit mijn jonge jaren herinneren (het zijn wel degelijk giftige gassen maar metalen doen dat alleen als ze door mamma met Brasso gepoetst waren, meubels dito met haar wax).
    Verder was ik erg goed met eetlepels een keer of 5 in het rond te laten draaien, je wijst er met 2 vingers (wijs+lange) naar en zegt gewoon ‘ik wil dat jij ronddraait’ en na een 2 seconden gebeurde dat meestal, waarna de stomvervelende familie het op een lopen zette en daar deed ik het voor, uiteraard.
    Ze noemde mij het duivelskind maar wat dat nou weer was wist ik niet. En dan kreeg ik weer klappen.

    De zender Discovery heeft een jaar lang zulke verhalen uitgezonden, 1 keer zelfs een echte school waar dat lepeltjesbuigen (een kist vol kromgebogen zagen en beitels) en geprojecteerde gedachtefoto’s van kinderen op waren te zien. Je kunt zulke aura’s wel degelijk op de foto zetten alleen moet er een zwarte kap op de lens anders word je van trucs beschuldigd. Methode: juist voor het afdrukken wijs je met 2 vingers naar je kop en zeg tegen jezelf: ‘Ik zal hier maar eens een foto van maken’, kijken en dan knip!
    Of je met een helm op (=vlies) geboren moet zijn zegt het bijgeloof? Kun je aan je moeder navragen maar kruiden zoals brandnetelthee doen het ook wel. Het verschijnsel stopt meteen bij sex maar komt op ongelegen momenten dubbelsterk weer terug is mijn ervaring. Tsja ik was toen al regelmatig op politiebureau’s foto’s aan het bekijken van heel enge mannen en van sommige begon ik van schrik te stuipen en DIE pakten ze dan op. Huilend ging ik dan naar huis en toen maakte mammie er een eind aan hoewel ik zelf (of iets in mij) vond dat ik er mee door moest gaan. Gek gevoel dat laatste.

      /   Reply  / 
  7. pedo

    ik ben pedo =D

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>