Symposium: ‘Het is nu al 2012′

Zaterdag 16 juni aanstaande zal in zalencentrum de Akker in Hilversum een bijzonder symposium gehouden worden waarin uitgebreid zal worden ingegaan op de ontwikkelingen over de transformaties die zullen plaatsvinden vanaf het magische jaar 2012. Lichtwerkers, paragnosten, Hopi-indianen en andere zieners voorzien in dat jaar een grote verandering zowel op fysiek als spiritueel niveau voor de gehele aarde en haar bewoners.

Onder de titel 'Het is nu al 2012 – transformaties in een nieuwe tijd', zullen een viertal sprekers, ieder vanuit een eigen invalshoek, jou informeren over het magische jaar 2012, maar ook over de veranderingen die nu al ingezet zijn. De sprekers zijn Peter Toonen, Rudi Klijnstra, Yasmin Verschure en Nanco Nieling.

Peter Toonen laat zien wat er op 21 december 2012 astronomisch gebeurt, hoe allerlei kleine en grote cycli dan synchroniseren. Hij vergelijkt langlopende kalenders uit allerlei culturen met elkaar, als mede de verhalen áchter deze kalenders, de profetieën van deze volkeren. Dan blijkt dat we nu letterlijk zijn aanbeland bij het ´het einde der tijden´, het einde van onze oude tijdbeleving. Toonen probeert antwoord te geven op de vragen: Waarom is in de afgelopen vijfduizend jaar beschaving veel van deze kennis ons ontnomen en waarom komt dit alles nu weer aan het licht? Daarnaast gaat Peter in op de uiteindelijke vraag wat ieders persoonlijke rol is in dit grote verhaal van de transformatie van de aarde.

Yasmin Verschure benadert het thema 2012 op een persoonlijke wijze. We staan aan de vooravond van een nieuwe tijd. We maken het stalletje klaar, de innerlijke grot, om de geboorte van de onvoorwaardelijke liefde, de Christuskracht, in onsZelf te verwelkomen.
We gaan naar het diepste van het diepste in onszelf om alle verborgen kamers te openen en onze lang vergeten schatten te exploreren en onszelf te herinneren wie we zijn. Een nieuw gouden tijdperk wordt geboren: de mens kruipt omhoog uit het stof en gaat zich op een nieuwe manier vergeestelijken. We rekenen af met oneigenlijke emoties als medelijden, plichtsbesef en schuldgevoel. We gaan beseffen dat we een Eenheid vormen in verscheidenheid. Broederschap en Zusterschap zullen een vernieuwde plaats innemen in deze nieuwe transformerende tijd.

Rudi Klijnstra (auteur, van o.a. 'Shambhala') is geen wetenschapper maar een ervaringsdeskundige op het gebied van graancirkels, krachtplaatsen en lichtbollen. Zijn persoonlijke belevenissen van voorbij tijd en ruimte brachten hem in contact met sjamanen uit
Siberie en Nepal. Van hen leerde hij over de legende van Shambhala, het Nieuwe Tijdperk en wat graancirkels betekenen en lichtbollen, waarvan hij talrijke foto's heeft gemaakt.

Nieuwkomer is de 23jarige Nanco Nieling. Hij is medium voor onder andere lichtwezen P'taah. Hij zal een presentatie geven over de weg naar 2012 en daarna vanuit Pleiadisch perspectief. De Pleiadische Afgezanten van het Licht zijn al vele duizenden jaren de hoeders van ons zonnestelsel en kennen de aarde als geen ander. Deze ontwaakte wezens leven in totale harmonie, vrede en liefde met elkaar! Nanco zal uitleg geven over hoe wij dit ook kunnen bewerkstelligen in de derde dimensie realiteit en op welke manier de nieuwe maatschappij vorm gaat krijgen als wij volgens de wetten van liefde gaan leven. Er zal dieper ingegaan worden op gebalanceerde politiek, scholing en de kracht van bewustzijn en zelfreflectie. Verder verzorgt Nanco een meditatie waarin de vijfdimensionale energieën ervaren kunnen worden de vraag gesteld wordt hoe wij 2012 en daarna vorm gaan geven, omdat wij de scheppers zijn van onze realiteit.

Het symposium begint om 11.00 uur en zal afgesloten worden met een forum van de vier sprekers. Het symposium is afgelopen om 17.00 uur. Als je kaarten wilt reserveren, kun je bellen met 06 18534480 of 06  18925532. Voor meer informatie kun je terecht op de webpagina die is aangemaakt voor dit symposium.

Lees ook:Symposium ‘Eindtijd? Nieuwe Tijd!’
Lees ook:Symposium over heden en toekomst van religie
Lees ook:Boek: ‘Helen vanuit je essentie’ (advertentie)
Lees ook:Tweede complementaire geneeskunde symposium
Lees ook:Theologie in de huidige samenleving

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Symposium: ‘Het is nu al 2012′

  1. Danielle

    Jammer dat peter toonen daar ook komt

    Yasmin is een schat, maar die peter toonen verzint meer dan me lief is, en zijn egootje is een beetje te groot geworden

    jammer, alleen 2012 is het einde van een cyclus van de maya’s niet van de wereld hoor, wij leven nog met eeuwen, niet met zoveel jaren, het gaat nog jaren duren

    de kalender van 2013 ligt bij mij al klaar voor de pers

      /   Reply  / 
  2. Karla

    Waarom denkt iedereen ineens dat we in 2012 allemaal ten onder gaan?

      /   Reply  / 
  3. Elisabeth

    Gaan we ook niet, sommige zien een verandering, zelf denk ik dat het door het hele maya gebeuren is, t is een heel mystiek volk, wat al heel vroeg veel wist over de sterren, denk maar aan astronomen in de oertijd (voorbeeldje hoor), die een einde van een cyclus voorspelde

    Ook Nostradamus voorspelde, een periode is geweest dat iedereen het had over nostradamus

    De bijbel wordt vergeten, en toch, als je dit boek leest, met een andere achtergrond, een beetje denken (wat je ook bij andere culturen heb hoor), staat er precies hetzelfde

    Maar: Tijd is er niet, dus een jaartal voorspellen kan niet echt, en wat er dan gebeurt? ik denk een totale zuivering, maar niet het vergaan van iets dan ook

    Wees nooit bang, leef lekker vandaag, geniet en weet dat na 2012 toch heus nog wel 2013 zal komen

    ;)

    Elisabeth

    ps. het kan mij ook storen, staat nl. ook niet bij de maya’s, die zijn boos omdat sommige van de westerse cultuur door het niet te begrijpen, de zuiverheid weghalen.

      /   Reply  / 
  4. Kees Droog

    Wij leren nú van de Bijbel dat de *Rapture* is op 21 mei 2011 AD.
    Vijf maanden* later is de grote verschrikking, de Dag van het Oordeel op 21 oktober 2011 AD
    * … maar dat zij hen vijf maanden zouden pijnigen; en hun pijniging was als de pijniging van een schorpioen wanneer hij een mens steekt. (Openbaring 9:5)

    The Bible is a Book that is absolutely true and trustworthy. It is the centerpiece, the keystone of this study.
    Website Family Radio: Time Has An End – A Biblical History of the World 11.013 BC – AD 2011 http://www.timehasanend.org/

      /   Reply  / 
  5. F.Floor (61)

    Over die bijbeltekst kan ik zeker iets over melden. ‘De pijn als een schorpioen een mens steekt’ is namelijk dat je ademhalingsspieren niet meer werken en dat geeft je het gevol alsof je borstkas in een bankschroef zit en dan steeds vaster en vaster wordt aangedraait omdat je geen lucht hebt – maar dood ga je er niet van.
    Dit effekt geeft ook ongeveer de verspreiding van veel “rellengassen” als moderne strijdgassen.
    Het daarvoor vermelde ‘sprinkhanen’ met hun bulderende lawaai duidt zeker wel op het gebruik van helicopters en druk bezig met het verspreiden van militair uitschakelgas.
    En wat toekomstdatumberekeningen betreft, wat vindt je van de mijne op http://www.promootio.nl/floor en even scrollen naar ‘toekomst.txt’ die ik inleverde met als doel om een munt-oorlog te voorkomen?

      /   Reply  / 
  6. Kees Droog

    Nu hebben wij van de Bijbel geleerd dat de “Rapture” van de ware gelovigen van Jesus Christus op 21 Mei, 2011 AD zal gebeuren, dat is vijf maanden vóór het eind van de wereld op 21 Oktober 2011 AD.

    “En hun werd macht gegeven, niet dat zij hen zouden doden, maar dat zij zouden van hen gepijnigd worden vijf maanden; en hun pijniging was als de pijniging van een schorpioen, wanneer hij een mens gestoken heeft.” (Openbaring 9:5)

    De Bijbel is een Boek dat absoluut waar en betrouwbaar is. Het is de stichting en sleutel van deze studie

    Website: http://www.timehasanend.org/
    Een boek van Family Radio: “Time Has An End – A Biblical History of the World 11.013 BC – AD 2011″.

    Bent U Bereid God te Ontmoeten?

      /   Reply  / 
  7. Karla

    “De Bijbel is een Boek dat absoluut waar en betrouwbaar is. Het is de stichting en sleutel van deze studie”

    Over meningen opdringen gesproken zeg!

      /   Reply  / 
  8. F.Floor (61)

    Wel, ik heb uit Reformatorisch Dagblad uit 1982 een stukje opgediept waarin een dominee zich beklaagt dat er ieder jaar een Bijbeltekst wordt gestolen.
    Tsja, de een steelt postzegels en de ander steelt bijbelteksten zou je zo zeggen maar het lijstje die de eerwaarde publiceerde maakte indruk in een blad dat op bevinding als zeer gezaghebbend geldt.
    Frank Barkel ging eens in op dat gesteel en noemde als kernpunt de gehuwde staat van Jezus, wat blijkt uit het uit Marcus verwijderde tekstgedeelte dat Jezus naar zijn schoonouders ging om zijn 1e-zoon te laten zien maar onderweg Zacheus in een boom klom. Niks bizonders zou je zo zeggen, om de aanspreektitel “Rabbi” te bezitten moest je nu eenmaal voor getrouwd zijn, alsook minimaal 30 jaar oud zijn dus die gehuwde status is nooit discussiepunt geweest. Maar kennelijk WEL voor sommige geloven of zo?

    Het kernpunt vaak gesteld is dat de Bijbel datums noemt en, als ze er staan moeten ze in Daniel staan omdat 21 maart 27 AD erin staat, alsook het daaropvolgende: …welzalig hij die verwacht en geraakt tot 1335 dagen. Volgens Numeri is 1 dag = 1 jaar dus als 21 maart 27 AD echt klopt, dan moet 1335 ook te vinden zijn.
    Toen in 1917 Lord Mountbatten de stad Jerusalem binnenwandelde konden eerst veel Joden niet geloven dat de tekst echt daarop sloeg maar hij bleek letterlijk uitgekomen tot zelfs op de dag nauwkeurig.
    Maar dat is geen 2012. Het blijft natuurlijk een interesante hypothese maar als sinds de Rijks-Statenvertaling alleen al 543 bijbelteksten zijn gestolen en dat vaak op crusiale plaatsen – dan hebben we heden niet iets zuivers meer en kunnen onzuivere theorien voor: ‘waar’ worden verkondigd maar de valschheid en mishandeling vanaf druipt. Voorbeelden genoeg:
    1.de uitverkiezing
    2.de minderwaardige plaats van de vrouw
    3.Israel= de latere kerk van christus
    4.het broekenverbod voor ongehuwde meisjes
    Al deze punten zijn door de Alpha-wetenschap allang weerlegd als pure verzinsels. Nou Karla je hebt nu 4 punten. Zeker want in juli 2007 waren al 69 reformatorische kinderen uit hun huizen verwijderd, in heel 2006 nog niet eens de helft! Maar het meest schokkend was het begeleidende persbericht van Jeugdzorg: …autoritaire ouders die trachten hun kinderen tegen de boze invloeden van de buitenwereld af te schermen.

      /   Reply  / 
  9. Dingetje

    @Kees Droog-De bijbel is net zo verzonnen door mensen als alle andere boeken over een god. Allemaal beweren ze dat hun god de enige echte is.

    Ik heb het Oude testament gelezen en weiger te geloven in die massamoordenaar, laat staan hem te aanbidden. Dan kan je beter Satan aanbidden, want het enige dat hij gedaan heeft is Adam en Eva leren nadenken.

      /   Reply  / 
  10. johannes coetzee

    Kees

    Ek stem heelhartig met jou saam. Ons hoor dieselfde boodskap in Suid Afrika via die radio uitsendigs van Family Radio oor die AM 1197khz senders.

    Mag God elkeen van ons genadig wees.

    johannes coetzee

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>