Boek: ‘Helen vanuit je essentie’ (advertentie)

Het boek 'Helen vanuit je essentie' helpt je op weg naar een spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek evenwicht.
We leven in een buitengewoon opwindende en spannende tijd. De mensheid als geheel, en ieder van ons als individu, wordt geconfronteerd met het feit dat onze oude vertrouwde manier van leven niet langer voldoet, voor ons of onze aarde. De materialistische benadering van het leven schiet te kort en leidt in een snel tempo tot verwoesting van de aarde. Door de sterke nadruk op intellectuele en technologische ontwikkeling is onze wereld gevaarlijk uit balans geraakt. Ook het geestelijk gedachtegoed van zowel oosterse als westerse tradities voldoet niet langer voor velen van ons; het laat teveel van onze menselijke ervaring buiten beschouwing, vooral de lichamelijke en emotionele aspecten van ons bestaan. Terwille van onze persoonlijke levensvervulling moeten we wegen vinden om alle aspecten van ons menszijn te ontwikkelen en tot uitdrukking te brengen. Hiertoe moeten we oprecht naar onszelf (leren) kijken. We moeten leren hoe we de verwondingen in onszelf kunnen genezen en onze groei en ontwikkeling vorm kunnen geven. Shakti Gawain gaat uit van de vier verschillende aspecten van het leven: het spirituele, mentale, emotionele en lichamelijke. Elk van deze niveaus moeten we genezen en ontwikkelen op specifieke en soms totaal verschillende, manieren.

'Helen vanuit je essentie' van Shakti Gawain. Uitgeverij Ankh-Hermes. ISBN: 9789020276848. Bestel dit boek bij Bol.com:


Helen vanuit je essentie
Shakti Gawain

Lees ook:Wat is ‘Emotional Freedom Techniques’ (EFT)?
Lees ook:Training Transcendente Diepte Meditatie
Lees ook:Genezen vanuit de scheppingskracht
Lees ook:Ontwikkelen met het medicijnwiel
Lees ook:‘Zweven op de vleugels van de ziel’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>