Hoe ontdek je goede NLP? Gratis rapport

Hoe ontdek je goede NLP? Dat is bij veel mensen die op zoek zijn naar LP-begeleiders en -opleidingen de grote vraag. Gelukkig kun je bij The Institute Of Unconventional Wisdom (TIOUW) gratis een rapport downloaden om hier achter te komen. In het rapport 'Waar op te Letten bij een NLP Opleiding' komen drie onderwerpen aan bod: De ontwikkeling van NLP; Theorie en praktijk en; Wat er zoal belangrijk is rond de opleiding.

Het NLP-rapport heeft in de afgelopen jaren honderden mensen geholpen om een goede keuze te maken voor een opleiding.

De man achter The Institute Of Unconventional Wisdom (TIOUW), Joost van der Leij, realiseert zich dat zijn eigen opleiding niet voor iedereen is en stuurt mensen met plezier door naar andere goede opleidingen als de match er niet is tussen een cursist en hemzelf.

"Alleen als ik zie hoe mensen zich ontwikkelen met de juiste NLP, dan vind ik het belangrijk om je dit rapport te geven zodat je zelf kan beslissen aan de hand van de belangrijkste criteria," laat Van der Leij op zijn TIOUW-site weten.
Om je te overtuigen van het belang van een goede keuze biedt hij het rapport gratis aan op de website.

(Bron: TIOUW)

Lees ook:Vrijheid van Godsdienst wereldwijd in gedrang
Lees ook:Introductie workshop opleiding sjamanistisch genezer
Lees ook:Leer alles over NLP
Lees ook:Mind Academy organiseert NLP-informatieavond
Lees ook:Maand van de Spiritualiteit verhuist

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>