‘De toepassing van mantra’s in het dagelijkse leven’

Op zaterdag 28 april wordt er in Vlissingen een workshop met de titel 'De toepassing van mantra’s in het dagelijkse leven' georganiseerd. Deze is bedoeld om inzicht te krijgen in de manier waarop mantra’s voor de verschillende doelen kunnen worden gebruikt.

Het zingen en reciteren van mantra’s is vooral bedoeld voor spirituele ontwikkeling. Veel minder bekend is dat mantra’s ook gebruikt kunnen worden als spirituele formules waarmee je leert sturen in dagelijkse dingen, die te maken hebben voorspoed, kennis, creativiteit, muziek, gezondheid, enzovoorts.

Een deel van de workshop is gewijd aan het oefenen van verschillende mantra’s. De bedoeling ervan is dat je leert hoe je mantra’s kunt gebruiken.
Na afloop van de workshop ben je in staat om zelfstandig met mantra’s te werken. Voor het volgen van de cursus is geen speciale ervaring vereist. De basistechniek van het reciteren en zingen van mantra’s is eenvoudig en voor iedereen toegankelijk.

De onderwerpen die onder andere tijdens de workshop worden behandeld, zijn: De Indiase traditie van het gebruik van mantra’s, wat is de werking van mantra's en waar dienen ze voor, Mantra’s als spirituele Sanskriet formules, de belangrijkste mantra Seed sounds en Krishna mantra’s voor verlichting.
Deelnemers ontvangen bij aanvang een syllabus met een samenvatting van de workshop.

Voor meer informatie en aanmeldingen kun je een e-mail sturen naar [email protected].

(Bron: Vakblad Spirituele Ontwikkeling)

Lees ook:Alles over mantra’s
Lees ook:Loslaten met een Magische Mantra Meditatie
Lees ook:Spirituele films over de Himalaya
Lees ook:Mantra zingen en meditatie
Lees ook:Het effect van Mantra’s & Powersongs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>