Michael Roads in Nederland

Vanaf 24 april tot en met 4 mei is Michael Roads in Nederland om een aantal workshops en lezingen te geven. Voor meer informatie en aanmeldingen kijk hier. Michael Roads is auteur en spiritueel leraar. Hij schrijft daarover:

“Ik ben een spiritueel leraar. Dat is wat ik doe…en waar ik goed in ben. Ik ben ook schrijver van vele boeken over deze onderwerpen. Waar ik heel erg blij van word, is wanneer mensen in hun leven de stap zetten naar Onvoorwaardelijke Liefde. Dat is wat ik mensen leer. Het is heerlijk wanneer ik mensen zie stralen als ze bewustzijn krijgen op hun eigen spirituele groei en hun altijd groeiende potentieel. Onvoorwaardelijke Liefde is een levendigheid die ontstaat vanuit Onvoorwaardelijke Liefde voor jezelf. Je realiseert je dat alles begint met het Zelf. Zodra je de liefdesrelatie met jezelf aangaat veranderd je leven.

Ik leer mensen hoe ze emotioneel evenwicht kunnen bereiken, of, zoals ik het graag zeg, emotionele heelheid. Er lijken maar weinig mensen te zijn die het belang en de waarde zien van het dagelijkse emotionele evenwicht. We hoeven niet te leven als emotionele jojo’s; we hoeven niet in woede te vervallen of lange periodes van angst en zorgen te verdragen. Het komt echter niet vaak voor dat iemands emoties in balans zijn. We moeten de waarde van emotionele balans niet overdrijven, maar ook niet vergeten.

Ik laat mensen ook zien hoe ze hun hart kunnen openen voor zichzelf en hoe ze kunnen leven met behulp van de chakra’s. En ik leer ze hoe de linker- en rechterhersenhelften in balans gebracht kunnen worden. We zijn ontworpen om ons leven vanuit één heel-brein te leven, in plaats van het veelvoorkomende linkerhersenhelft dominantie van vandaag de dag. De linkerhersenhelft zal er altijd moeite mee hebben om spirituele groei toe te laten. Het heel-brein heeft daar geen enkel probleem mee. Dat noem je holistisch.”

{Voor meer info over Michael Roads kun je ook op zijn website kijken.}

Lees ook:Michael Murray in Nederland
Lees ook:Ware liefde
Lees ook:Een nieuw begin in 2012?
Lees ook:Een nieuw begin in 2012
Lees ook:Boek: ‘Helen vanuit je essentie’ (advertentie)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>