Een nieuw begin in 2012

Toe aan een nieuw begin in dit nieuwe jaar? Komend weekend vindt er een drie daags evenement plaats in Rotterdam, onder de naam ‘A new beginning’. Het draait hierbij onder andere om bewustzijn, groei, zelfacceptatie en een proces van spirituele ontwikkeling. Uitgangspunt: Elk moment bevat de kans van vreugde en groei naar meer bewustzijn.

Of we nu in moeilijke of fantastische tijden leven, iedereen heeft het in zich om een leven van innerlijke vreugde en vrede te creëren, vol warme relaties en zonder conflicten. Dit hangt echter af van jouw mogelijkheid om je innerlijke emoties te kunnen sturen en is dus onafhankelijk van externe invloeden. Prettige emoties verkiezen boven de negatieve, doe je door middel van je bewustzijn. Bewustzijn is aandacht; het is dezelfde aandacht die we schenken aan alles dat buiten ons aanwezig is, maar dan gericht naar ons innerlijk. Het is iets dat altijd al in ons zat, maar het moet wel heel bewust gevoed worden. In bewustzijn heb je altijd een keuze en dit geeft je de mogelijkheid niet meer op de automaat te leven, in herhalingen te vervallen, onder te gaan aan negatieve emoties.

Van vrijdag 13 januari t/m zondag 15 januari 2012 vindt er een seminar plaats in Rotterdam, die draait om bewustzijn en spiritualiteit. Onder leiding van Anandagiri van One World Academy leer je tijdens deze drie dagen:

  • Eenvoudige maar sterke meditatie technieken, waarmee je los kunt komen van innerlijke conflicten en er ruimte komt voor een leven vol vreugde en liefde.
  • Onderricht en discussies met de One World Academy faculteit. Zij worden wereldwijd gewaardeerd om de eenvoudig begrijpbare, heldere en eigentijdse wijze waarop ze diepgaande spirituele kennis delen.
  • Diepgaande begeleide reizen door je innerlijke bewustzijn waardoor je je leven volledig opnieuw herontdekt en definieert.
  • De gave van Aanwezigheid of Deeksha, een uniek en krachtig proces om in verbinding te komen met het Goddelijke of de “Aanwezigheid” in jezelf.

De One World Academy noemt het drie levensveranderende dagen, met als gevolg onder meer: een beter bewustzijn, inzichten en emoties die naar een hoger niveau worden getild, verbeterde relsties, zelfacceptatie en verbinding met het universele bewustzijn.

Meer weten? Kijk dan op de website van One World Academy, of op Rishis.nl.

Had jij al van dit evenement gehoord? Wat vind je ervan?

Lees ook:Een nieuw begin in 2012?
Lees ook:Deepak Chopra’s wereldwijde meditatie voor vrede
Lees ook:Yoga voor het goede doel
Lees ook:Achtste tantrafestival in Rotterdam
Lees ook:Your Own Impact Festival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>