‘Nostradamus – De nieuwste visie op onze toekomst’

Sinds zijn dood in 1566 is er een indrukwekkende stroom publicaties over de voorspellingen van Nostradamus op gang gekomen, die tot op de dag van vandaag aanhoudt. Hij geldt dan ook als een van de grote zieners uit de geschiedenis. Mario Reading komt in het boek 'Nostradamus – De nieuwste visie op onze toekomst', op basis van een revolutionaire nieuwe lezing van Nostradamus' kwatrijnen, tot een onthullende inkijk in de toekomst. Zo gaat hij o.a. in op de vraag of president Bush vermoord wordt en of ons een nieuwe wereldoorlog te wachten staat…

'Nostradamus – De nieuwste visie op onze toekomst' van Mario Reading. ISBN: 9789044315448. Bestel dit boek bij Bol.com:


Nostradamus
M. Reading

Lees ook:‘Het boek der geheimen’ (Advertentie)
Lees ook:‘Zweven op de vleugels van de ziel’
Lees ook:Boek: ‘De hemel op aarde’ (advertentie)
Lees ook:Boek: ‘De profeet’
Lees ook:Roy Martina in Groningen voor Detox-lezing

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “‘Nostradamus – De nieuwste visie op onze toekomst’

  1. F.Floor (61)

    Oh, maar een rekenmachientje kan Nostradamus veel beter evenaren hoor sander kessels, dat heb ik eerder al getest voor de Franse presidentsverkiezing in 1982 en kreeg er prompt een bedankbriefje van president Ronald Reagan voor thuisgestuurd.
    Dat hele toekomstverhaal berust op de vaststelling dat alles wat in Europa gebeurt: al eens eerder is gebeurd, namelijk 129 jaar + 4 maanden + 15 dagen tevoren. Meer op een scholiertjeswebsite: http://www.promootio.nl/floor en dan even scrollen naar Toekomst.txt
    Veel plezier in de toekomst!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>