Harmonie creeeren met familieopstellingen

In bijna alle families en groepen doen zich gebeurtenissen voor waardoor de harmonie zoek raakt en liefde en respect niet meer voelbaar zijn. Denk aan verstoorde relaties door angst, verdriet, woede, leugens, jaloezie, macht/onmacht, overspel, ziekte, enzovoorts. Familieopstellingen geven letterlijk met een opstelling in de ruimte inzicht in de (probleem)situatie waarin je je bevindt, waarbij representanten de rol innemen van de mensen in die situatie.

Vrouw Holda organiseert op zondag 15 juni een familieopstellingen-dag met Desiree van der Krogt. "Ik heb Desiree, die werkt vanuit de Tao, vorig jaar leren kennen bij het Lorelei Vrouwenfestival, waar zij een workshop Familieopstellingen gaf", vertelt ze. "Ik was onder de indruk van haar werkwijze en haar respectvolle benadering." Vrouw Holda, ofwel Renée Smits, is dan ook erg blij dat Desiree wilde meewerken aan de dag.

Uiteindelijk geven familieopstellingen een heel visueel en helder beeld van het probleem en wordt niet alleen duidelijk hoe iedereen zich tot elkaar verhoudt, maar ook wat ieders motivatie is en waar de situatie eigenlijk uit evenwicht is geraakt.
Door deze bewustwording kan dan weer begrip en heling ontstaan op emotioneel, psychisch, lichamelijk en spiritueel gebied.

Voor meer informatie over de familieopstellingen-dag, kun je kijken op de website van Vrouw Holda.

Lees ook:Thema-avond Familieopstellingen bij De Sprong
Lees ook:Nieuwe Maan-cirkel van Vrouw Holda
Lees ook:Open dag Vrouw Holda
Lees ook:Workshop pendelen bij Vrouw Holda
Lees ook:Themamiddag ‘Gronden en aarden’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>