De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van oktober 2007

Van elke maand van het afgelopen jaar heb ik de leukste, belangrijkste of meest spraakmakende punten nog eens voor je op een rijtje gezet. Nu de Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van oktober 2007.

In oktober 2007 werd voor het eerst de Maand van de Spiritualiteit georganiseerd, door KRO, Uitgeverij Ten Have en dagblad Trouw. Tijdens de maand, die duurde van 27 oktober tot en met 23 november, werden verschillende lezingen, symposia, tentoonstellingen en andere activiteiten georganiseerd. Het thema van de eerste Maand van de Spiritualiteit 2007 was 'hartstocht'.

Gaia Anca organiseerde in oktober het grootste Indoor Sjamanistisch Festival. Het festival vond plaats in Centrum Djoj te Rotterdam. Tijdens de dag waren er 30 workshops en lezingen, vanuit verschillende sjamanistiche tradities, aangevuld met onder andere djembé, tribeldans, drums en dreamtime healing concerten. Het festival bleek een groot succes.

In het najaar van 2007 opende Heks Online haar eigen webshop. Vanaf 26 oktober kon ook de shopaholic-heks terecht bij deze Nederlandstalige internetportal. Heks Online opende een boekenwinkeltje op de site, maar ook een webwinkeltje genaamd 'Spiritual Design', waar je onder andere terecht kunt voor leuke 'hekserige' en spirituele kledingstukken.

Op 31 oktober was het Hallowe'en. Ook dit jaar werd daar weer aandacht aan besteed op Spiritualiteit.blog.nl.

Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van oktober 2008
Lees ook:Heks Online vanaf 1 november de grootste internetportal voor heksen
Lees ook:Heks Online vanaf vandaag de grootste internetportal voor heksen
Lees ook:De Maand van de Spiritualiteit
Lees ook:De spirituele hoogtepunten van oktober 2009

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>