De spirituele hoogtepunten van oktober 2009

Op zondag 4 oktober werd er een Bodhitv-avond georganiseerd. Deze was een groot succes. Sterren op de rode loper van het Nederlands Film Festival vertelden in een video item over hun spirituele praktijken. Georgina Verbaan heeft geen boeddhabeeld in huis staan, Jack de Vries mediteert daarentegen wel al jaren.

In Delft werd op 15 oktober een spirituele filmavond georganiseerd. Het Triskal Healing Centre te Delft werd omgetoverd toch een knusse Triskal Bioscoop. Er kon worden gekeken naar een spirituele film, van het Amerikaanse medium Steve Rother.

Deze maand behaalde Spiritualiteit.blog.nl een berichten-aantal van maar liefst 1500! Met veel plezier geplaatst natuurlijk en met de hoop er de komende aren nog veel meer te kunnen plaatsen!

In oktober werd ook een groot deel van het programma van de Maand van de Spiritualiteit bekend gemaakt. Op 31 oktober ging deze van start, met een grootse openingsmanifestatie in het Archeon in Alphen aan den Rijn. Het thema van dit jaar was ‘wortel schieten’.

In het kader van de Maand van de Spiritualiteit organiseerde Inspirerend Leven een speeddate-sessie. Niet om je ware geliefde te ontmoeten, maar om inspiratie op te doen!

31 oktober was het natuurlijk weer halloween. Er waren weer verschillende aanbiedingen om dit jaarfeest te vieren. Bijvoorbeeld bij Tara Anka, aan de hand van een interessant ritueel.

Lees ook:Derde Maand van de Spiritualiteit 2009 opent in het Archeon
Lees ook:Openingsmanifestatie Maand van de Spiritualiteit in Archeon
Lees ook:Donderdag lezing Susan Smit
Lees ook:De Maand van de Spiritualiteit
Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van oktober 2007

1 Reacties // Reageer

One thought on “De spirituele hoogtepunten van oktober 2009

 1. Iem

  Een geweldig initiatief van Emiel op het paranormaal.blog om een petitie site te starten om zoveel mogelijk digi-handtekeningen te verzamelen voor *Stop het kinderleed in Zuid-Afrika.
  Ook Emiel vraagt uw steun en om al je vrienden en kennissen hiervan op de hoogte te brengen.
  Ga naar de link om een handtekening te zetten.

  http://www.ipetitions.com/petition/zuidafrika

  Bij voorbaat hartelijk dank. Ik wens iedereen een hele fijne jaarwisseling en een gezond 2010.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>