Vanaf zondag: kruidenrecepten

Vanaf aanstaande zondag zal er elke week een nieuw kruidenrecept verschijnen op Spiritualiteit.blog.nl. Het zal hier niet gaan om keuken-recepten, maar voornamelijk recepten voor bijvoorbeeld kruidenthee, wierook, badzout en dergelijke.

De recepten van Spiritualiteit.blog.nl zullen elke zondag om 12:00 uur op het blog worden gepubliceerd en hebben allemaal een bepaald doel. Dit doel zal de ene keer met kruidengeneeskunde te maken en de andere keer met bijvoorbeeld magie, want ook in de magie wordt gebruik gemaakt van kruiden.

Vergeet dus niet om aanstaande zondag een bezoek te brengen aan Spiritualiteit.blog.nl voor het eerste kruidenrecept.

Lees ook:Partner voor rubriek ‘Kruidenrecepten’
Lees ook:Energie-oefeningen op Spiritualiteit blog
Lees ook:Spirituele startpagina’s
Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van juli 2007
Lees ook:Spirituele en paranormale oefeningen op spiritualiteit.blog.nl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>