Leven in je eigen ruimte

Wat is je 'eigen ruimte' precies? Hoe voelt dat? Hoe kun je jezelf beschermen tegen invloeden van buitenaf, zonder je daarbij volledig af te sluiten? Dat is het thema dat aan bod komt tijdens een lezing 'Leven in je eigen ruimte' op dinsdagavond 13 mei.

Tijdens de lezing, die wordt gegeven door Marianne de Hoest, wordt naast het bespreken van de theorie ook praktisch geoefend. Hierdoor wordt de gelegenheid geboden om dingen te ervaren. De lezing wordt gehouden door Marianne de Hoest. Sinds 1986 werkt zij met diverse therapievormen binnen haar Praktijk Lavendeltuin, zoals hypnotherapie, healing, reading, hatha yoga, meditatie en reiki.

De lezing wordt gehouden op dinsdagavond 13 mei van 20.15-22.15 uur in Centrum de Regenboog te Leiden. Kijk voor meer informatie op de website van Praktijk Lavendeltuin.

Lees ook:Steviger in het leven staan door zelfhypnose
Lees ook:Meditatief wandelen in Leiden
Lees ook:Meditatief wandelen in Leiden
Lees ook:Leren kiezen vanuit je hart
Lees ook:Energiecirkel voor een blij gevoel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>