Meditatief wandelen in Leiden

Praktijk Lavendeltuin organiseert deze zomer twee keer een meditatieve wandeling in Leiden. “Wandelen door de natuur brengt rust,” legt Marianne de Hoest uit.

“De natuur en de rust van het buiten zijn, helpt om tot een bijzondere manier van mediteren te komen,” gaat Marianne van de Lavendeltuin verder. “Het dwingt je om je bewust te zijn van het hier en nu. De natuur om je heen kan een spiegel zijn. Wat in de natuur zichtbaar is, kan duidelijk maken wat zich bij je van binnen afspeelt.”
Wat wordt er in de anderhalf uur die de wandeling duurt precies gedaan? “Tijdens de wandeling doen we korte opdrachten en we leren te mediteren in beweging,” laat Marianne weten.

Wie nieuwsgierig is geworden kan mee wandelen op vrijdag 7 augustus van 18.45 tot 21.00 uur. Kijk voor meer informatie op de website van Praktijk Lavendeltuin.

Heb jij wel eens een meditatieve wndeling gemaakt?

Lees ook:Meditatief wandelen in Leiden
Lees ook:Leren kiezen vanuit je hart
Lees ook:Leven in je eigen ruimte
Lees ook:Leren kiezen vanuit je hart
Lees ook:Leren kiezen vanuit je hart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>