12 mei: Dag van de Parapsychologie

Op zaterdag 12 mei organiseert het Parapsychologisch Instituut weer de Dag van de Parapsychologie. Ook dit jaar belooft het weer een interessante en leerzame dag te worden, met lezingen van onder andere Martine Busch van het Van Praag Instituut en Professor dr. Dick Bierman.

Na de opening om 11:00 uur, door dagvoorzitter prof. dr. Hans Gerding, zal Dick Bierman een lezing geven, genaamd 'Mediteren en psi, resultaten van een te ambitieus project'. Om te weten of mediteren een effect heeft op presentiment of voorgevoel werden medteerders getraind om in een hersenscanner te mediteren. Prof. Bierman zal een overzicht geven van de verschillende stadia in dit project: selectie, training en testen in de scanner en natuurlijk van de verrassende resultaten.

Martine Busch zal vertellen over complementaire benaderingen in de zorg. Integrative medicine is een vorm van gezondheidszorg waarbij de patiënt centraal staat, de relatie tussen behandelaar en patiënt een andere invulling krijgt en waarin ruimte is om voorheen complementaire therapieën op te nemen in het behandelaanbod. Wat betekent dit voor paranormale therapie en andere energetische behandelwijzen?

Ook Drs. W.H. Kramer zal een lezing geven, met de titel 'Floris Jansen en het eerste laboratorium voor experimentele parapsychologie'. Drs. Eva Lobach zal het gaan hebben over hersengolen.

Iedereen is welkom op de Dag van de Parapsychologie. Voor meer informatie en het inschrijfformulier kun je terecht op de website van het Parapsychologisch Instituut.

(Bron: Parapsychologisch Instituut)

Lees ook:Dag van de Parapsychologie
Lees ook:Dag van de Parapsychologie
Lees ook:Dag van de Parapsychologie
Lees ook:Vandaag Dag van de Parapsychologie
Lees ook:13 mei Dag van de Parapsychologie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>