Vrouw zijn, een dag voor jezelf

Gaia Anca organiseert aanstaande zondag 'Vrouw zijn, een dag voor jezelf!', een verwendag waarin zowel lichaam als geest aan bod komen.
Heb jij ook zin in een dag helemaal voor jezelf, zonder kinderen, partner en de dagelijkse zorgen? Kom naar de vrouwendag van Gaia Anca, een dag Waarbij alles mag maar niets moet. In deze drukke tijd is er weinig energie over die je aan jezelf kunt besteden, dus verzorgt Gaia Anca een 'laad je energie op'-dag.

De rode draad door de dag heen is 'vrouw zijn'. Dit wil Gaia Anca in een lounge sfeer met elkaar gaan delen, geïnspireerd door de sjamanistiche moonlodge. In gemakkelijke, gekke, mooie, rituele, vrouwelijke, of sportieve kleding, afhankelijk van hoe je jezelf voelt deze dag. Het gaat erom dat de vrouwelijke deelnemer zichzelf mag en kan zijn.

Wat gaat er gebeuren tijdens deze dag? Thee drinken en ontspannen, dansen om je zorgen achter je te laten en lekker in je vel te komen, energie-oefeningen, een trancereis of meditatie om een heerlijke spirituele reis te maken, healing of massage om pijnlijke plekken weer gezond te maken en de Maagd, de Moeder, de Wijze Vrouw die we allen zijn weer met elkaar verbinden in een heerlijk ritueel. Gewoon vrouw zijn en dit delen, hangen, kletsen en loungen.

Wil je meer weten of je aanmelden voor deze fijne dag? Neem dan een kijkje op de website van Gaia Anca.

Lees ook:‘Vrouw zijn’, een dag voor jezelf!
Lees ook:Gaia Anca viert midwinter
Lees ook:Volg het Pad van de Godin
Lees ook:Tweede Volle Maan Ritueel van Gaia Anca
Lees ook:Het Pad van de Godin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>