Het Pad van de Godin

Gaia Anca gaat na de zomer van start met een nieuwe cursus, genaamd 'Het Pad van de Godin'. Deze cursus is gebaseerd op de oude culturen van 4000 jaar geleden, vertaald naar de vrouw van nu. Elke cursist zal tijdens de zeven cursusdagen haar eigen persoonlijke weg in de veilige omgeving van de groep binnen de tempel en met zijn worden de paden van verschillende oude Godinnenculturen gelopen, die al door zoveel vrouwen gelopen zijn, op weg naar de Godin.

Tijden de cursus wordt er gewerkt met legenden, mythen en archetypen. Werkvormen waar we gebruik van maken komen uit het Sjamanisme, Hekserij en de Godinnentraditie.

Caroline en Anke van Gaia Anca: "De Godin is de levensbrengende kracht van het Universum, maar in de loop der tijden verdween zij en werd vervangen door  een mannelijk Godsbeeld. Om uiteindelijk terug te keren in de vrouwen van nu. Door Godinnen een plaatsje in je leven te geven, geven we het vrouwelijke haar plaats terug in gelijkwaardigheid met de man".

In deze cursus krijg je de kans om jouw unieke verbinding met een of meerdere Godinnen te ontdekken. Vanuit het vuur van onze ziel, via de lucht van communicatie, ga je je verbinden met de aarde, water en maanenergie van de Godin. Vanuit deze verbinding ga je je eigen kernkwaliteiten herkennen en ervaren en maak je de Godin in jezelf vrij.

Gai Anca: "We gaan door elke fase van de Godin, dus ook die van alle vrouwen. De jonge vrouw, de passievolle vrouw, de moeder en de wijze vrouw. Om uiteindelijk uit te komen bij de Goddelijke bron in jezelf en je zelfinwijding. Het is een mooie aardse spirituele weg, waarin je eenheid en harmonie zult ervaren, maar ook de humor niet zal ontbreken".

Voor meer informatie over deze cursus en andere activiteiten van Gaia Anca kun je terecht op de website.

Lees ook:Volg het Pad van de Godin
Lees ook:Het pad van de Godin volgen
Lees ook:Tweede Volle Maan Ritueel van Gaia Anca
Lees ook:Gaia Anca viert midwinter
Lees ook:‘Vrouw zijn’, een dag voor jezelf!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>