Hanna Verboom gelooft niet in religie, wel in God

“Religie is bloedlink, de bron van veel kwaad en staat haaks op spiritualiteit”, heeft actrice Hanna Verboom in een interview aan Grazia laten weten. Verboom gelooft echter wel in God als scheppende kracht.

Door te geloven in een God die altijd bij haar is, voelt actrice Hanna Verboom zich nooit eenzaam, laat ze weten. Het geloof in een scheppende kracht betekent voorde in Afrika opgegroeide actrice “het hebben van een relatie met een God die me steunt en die bij mijn dagelijks leven hoort. Het is een soort ongewoon gesprek dat zich afspeelt in mijn hoofd.”

Lees het hele artikel over het interview met Hanna Verboom op Nu.nl.

Geloof jij in God? Wat is jouw kijk hierop?

Lees ook:Halle Berry gelooft in karma en reïncarnatie
Lees ook:Lopez’ vader ook bij Scientology
Lees ook:Moeder Georgina Verbaan is medium
Lees ook:Demi Moore haalt kracht uit de Kabbala
Lees ook:Herman Wijffels over spiritualiteit en duurzaamheid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>