Halle Berry gelooft in karma en reïncarnatie

De 46 jaar (zie jij het?) oude actrice Halle Berry gelooft in karma en in vorige levens. Dat blijkt uit een interview met haar voor het Wellness magazine, de spiritualiteit editie. Daarnaast gelooft Halle Berry vooral in trouw blijven aan jezelf: “Zolang je trouw blijft aan jezelf, zit je altijd op de juiste weg.”

Halle Berry: “Ik geloof gewoon”
Over religie an sich heeft Halle Berry weinig te zeggen in het interview met Welness magazine. “Ik heb er geen intellectuele benadering voor, ik geloof gewoon. Al van jongs af aan”, laat ze weten. Ze heeft het daarbij niet over een of andere godheid, waardoor het niet echt duidelijk is wat haar religie is. Wel zegt ze onder meer te geloven in reïncarnatie  “Het gaat er bij mij niet in dat we gewoon verdwijnen als we sterven. Onze ziel blijft voortbestaan”, zegt ze. En: “Mijn huidige leven is slechts een stapje in een grote cyclus”.

Karma
Wat er dan na het eindigen van een mensenleven gebeurt weet Halle Berry niet te vertellen. Toen ze jonger was dacht ze dat alles een eind had en daar had ze moeite mee. “Later realiseerde ik me dat de reis niet eindigt”, aldus de 46-jarige schone. “Alles staat met elkaar in verbinding: karma. Alles wat ik in mijn leven doe, beïnvloedt de mensen om mij heen. Niet aleen nu, maar ook in vorige levens.”

(Bron: Welness magazine feb 2013)
(Bron illustratie: Wikipedia)

Geloof jij in karma en reïncarnatie?

Lees ook:Hanna Verboom gelooft niet in religie, wel in God
Lees ook:Boeddhisme en sterfelijkheid
Lees ook:Caroline Tensen over Medium Sarina
Lees ook:Column Lunadea: Goddelijkheid
Lees ook:Christelijke toekomst voor Europa?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>