Aanstaande zaterdag Sjamanistische dag

Sjamanisme gaat ervan uit dat alles en iedereen met elkaar verbonden is, dat alles bezield is en dat iedereen toegang heeft tot de onzichtbare werelden, die naast de onze bestaan. Sjamanisme betekent ervaren. Op zaterdag 5 juli wordt er in Eindhoven een Sjamanistische Dag georganiseerd voor wie Sjamanisme wil ervaren en kennis wil maken met deze eeuwenoude natuurreligie.

Sjamanisme reikt technieken aan in de vorm van rituelen en trancereizen naar andere werelden waar contact wordt gemaakt met gidsen, krachtdieren en geesten. Andere bewustzijnstoestanden en extase worden opgewekt door middel van ritme, klant, zang en dans.

Tijdens de Sjamanistische dag kan men uitgebreid kennis maken met de diverse richtingen, rituelen en ceremonies die het sjamanisme kent. Er is een Sjamanistische markt, waar onder anderen krachtvoorwerpen, smudge-artikelen, dromenvangers, boeken en orakels worden verkocht en waar je een sjamanistische healing en/of persoonlijk consult kunt krijgen.

De Sjamanistishe dag wordtgeorganiseerd door Erik Soors en Benjamin Two Bears, in centrum voor persoonlijke ontwikkeling Aquamarijn te Eindhoven. De entree is 5 euro. Voor meer informatie kun je bellen naar 06-22044751, of kijk eens op de website van Aquamarijn.

Lees ook:Sjamanistische dag
Lees ook:Sjamanistische dag
Lees ook:Sjamanistische markt
Lees ook:Cursus Sjamanisme van de Quest
Lees ook:Basiscursus Sjamanisme van Anka Maranka

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>