Kerkennacht in utrecht

De Utrechtse Stedelijke Raad van Kerken viert dit jaar haar 40-jarig bestaan een Kerkenfeest! In het kader hiervan organiseert zij aanstaande zaterdag 21 juni een groots opgezette Kerkennacht. Er zijn programma's met muziek, meditatie, cabaret, beeldende kunst, sport, debat, vieringen, kunsthistorie en nog véél meer.

Op zaterdagvond 21 juni zal het, soms tot in de late uurtjes, bruisen van activiteiten in de Domstad. Maar ook in de afgelopen 40 dagen vonden er allerlei festiviteiten plaats. Het kerkenfeest is van start gegaan op Tweede Pinksterdag (12 mei).

Het Kerkenfeest van de Utrechtse Stedelijke Raad van Kerken is niet alleen bedoeld voor kerkleden. Door middel van een laagdrempelig programmering hoopt de Raad veel meer mensen te laten kennismaken "met de veelzijdigheid van kerken die middenin de samenleving staan".

Voor meer informatie over het kerkenfeest en de kerkennacht kun je een kijkje nemen op de website.

Lees ook:Kerkenfeest in Utrecht
Lees ook:Uitvaartdienst voor kardinaal Willebrands
Lees ook:Jaar van het Religieus Erfgoed is begonnen
Lees ook:Kerken in nieuwbouwwijken steeds minder relevant voor de lokale samenleving
Lees ook:Heksenfestijn in Oudewater

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>