Test je ‘extranormale eigenschappen’

Ben je geinteresseerd in paranormale verschijnselen, zoals het horen van stemmen en andere bijzondere ervaringen, en wil je weten wat jouw 'extranormale eigenschappen' zijn? Dat kan.

Op de website Verkenuwgeest.nl kun je je geest verkennen en je eigen 'extranormale eigenschappen' testen. Hiermee help je tevens mee aan een onderzoek naar stemmen horen. De test is namelijk ontwikkeld om meer inzicht te krijgen in deze eigenschappen. Ook wanneer je gee stemmen hoort kun je meedoen aan het onderzoek.

Ook voor meer informatie over het horen van stemmen, hoe het kan en wat er in het brein gebeurt als je stemmen hoort, kun je op Verkenuwgeest.nl terecht, evenals voor andere weetjes over het brein.

Lees ook:Verkiezing Beste Spirituele Boek 2015
Lees ook:Voorgevoel wetenschappelijk bewezen?
Lees ook:Wist je dat…
Lees ook:Ontmoet je krachtdier bij Triskal
Lees ook:Afvallen met aromatherapie

38 Reacties // Reageer

38 thoughts on “Test je ‘extranormale eigenschappen’

 1. maik

  hoe voelt het als er een geest in uw buurt is?

    /   Reply  / 
  1. esther

   gewoon alsof er echt iemand bij je staatmaar soms als het heel sterk is dan ishet meestal niet goed

     /   Reply  / 
   1. Sara

    Ik ze schimmen, meestal goede

    je hebt goede en slechte geesten. de goede bezoeken je ‘s nachts uit zichzelf, ge moet ze niet oproepen of zoeken. ik heb het elke nacht voor. ze geven rust kalmte af, ge kunt gewoon gaan slapen ook al staan ze aan je bed. meestal zie ik overleden huisdieren,de geest van mijn opa, en andere

    Ooit was er wel eens een kwade, ge wordt moe, duizelig, misselijk. De energie die ge voelt is ook veel sterker dan een gewone geest.de sfeer is heel anders ge wilt niet slapen als er zo een in de buurt is. de kamer wordt koud en ge krijgt rillingen over je rug.

    Maar er zijn manieren om die weg te drijven straal de goede energie uit ( als ge weet wat uw aura is) mijn is violet

      /   Reply  / 
  2. Hadiyya

   Dan krijg ik het koud, en het voelt nooit goed.
   Alsof er iemand bij je is die je kwaad wil aandoen…

     /   Reply  / 
 2. Karla

  Hai Maik, dat is voor iedereen verschillend volgens mij. Sommige mensen voelen het helemaal niet aan, andere zien ze echt. Maar er zijn ook mensen die de aanwezigheid voelen of horen.
  Wat je wel vaak hoort, is dat de temperatuur in de buurt waar een geest zich bevind, lager is.

    /   Reply  / 
  1. Sara

   soms is ze zelfs hoger

     /   Reply  / 
 3. sonja verswijver

  dat de temperatuur lager is is weinig gezegd.Ik heb ooit 1x heel erg bang geweest omdat er een sterke ijzige koude luchtstroom over mij waaide.Als je danweet dat ons huis gebouwd was op moerasgrond(wist ik eerst niet)dan is dat zeker iemand geweest met negatieve bedoelingen.Kort daarna zijn wij verhuisd.Groetjes.En nog iets je leert er mee omgaan hoor.De meeste geesten zijn gewoon op zoek naar aandacht.sonnke

    /   Reply  / 
 4. maarten

  kan je zelf een paar dingen doen om te zien
  of er een geest in huis is?

  groetjes,maarten!!!

    /   Reply  / 
  1. ikdus

   zou ik dus egt niet doen, ik voel ze, en zie ze een beetje en geloof me… dat wil je niet

     /   Reply  / 
 5. Marrielle

  Hay maarten,
  ja, je kunt wel een paar dingen doen. maar ik zal het niet doen. wie weet roep je kwade geesten op. ik kan ze zien horen en voelen, en het is niet altijd even leuk. ik ben ook nog maar 13 jaar. moet je voorstellen. je kunt het wel proberen dan moet je dit maar eens doen: maak je tafel helemaal leeg. en zet er een kaarsje neer. als de vlam rechtop blijft staan en niet beweegt heb je er kans op.
  groeten Marrielle (13 jaar)

    /   Reply  / 
 6. Karla

  Gewoon niet doen..

    /   Reply  / 
 7. mik

  ff serieus ik zat is een keer in me kamer toen kreeg ik een sterk gevoel dat er iets was in me kamer doen zij ik dat het een sijn moest geven, toen telden ik af en precies bij de laatste seconde ging mijn licht 2 keer knipperen en ging 1 van de 3 bolletjes uit. is dit een teken van een geest of gewoon hele erge toeval ?

    /   Reply  / 
  1. Layla

   Nou, ik kan me niet voorstellen dat dat toeval is, Mik.

     /   Reply  / 
   1. Karla

    Nee, ik ook niet. Dat zou wel heel toevallig zijn dan hoor. Wel een mooie ervaring, dat je het zo sterk gevoeld hebt. Vond je het eng?

      /   Reply  / 
 8. Mike

  Hallo

  Ik had er gister pas van gehoord dat mensen echt die krachten hebben ik ken een vriendin die dat heeft.

  Ik werd gister gek en bekeek wat sites, ik droomde over een mooi meisje die mij wat probeerde te vertellen toen ik wakker werd was ik opeens boos en zij geef bewijs dan, het was half 1 snachts en toen ging de telefoon, ik wou oppakken maar toen ging die opeens uit, is dit een teken? ik wil er graag over praten; [email protected]

    /   Reply  / 
 9. ikdus

  al zolang ik me kan herinneren zie ik overal om me heen een soortemet spikkels. ze vliegen heen en weer over mijn gezichtsveld en zijn zo klein dat ik er niet een uit kan pikken. Soms voel ik ook iets, een aanwezigheid en als ik oplet zijn de spikkels daar veel dichter op elkaar dan anderen. en laatst gebeurde er nóg iets vreemds, ik droomde hoe een moeder haar dochter van ongerveer 2 jaar aan het verdrinken was. er was ergens nog een kind, maar die heb ik nooit gezien. toen ik wakker was en dit aan een vriendin vertelde, zei zij dat er op het nieuws was geweest dat een moeder haar 2 kinderen had verdronken en het meisje was dus ook 2….. en ik dacht dus OMG!!!!! maarreeeh denken jullie dat dit iets betekent??? groetjes me

    /   Reply  / 
  1. ikdus

   ps. is er ook een manier om vanaf te komen. of kan iemand me vertellen of het een geest is, wel of niet?

     /   Reply  / 
   1. Lila

    Hai ikdus,

    Alleen wat betreft de spikkels heb ik een reactie voor je. Het kan idd zijn dat je ‘iets’ oppikt, maar vergeet ook niet dat er een meer rationele verklaring voor kan zijn. Ga er dus ook eens mee naar de huis- of oogarts. Ik ken genoeg verhalen van mensen bij wie dit uiteindelijk een medische kwaal bleek te zijn…

    Wat betreft je droom; dat lijkt me niet leuk om te dromen! Als je dit niet wil dromen raad ik je aan om er dan vooral niet al te bewust mee bezig te zijn. Als ik zelf veel lees en informeren over dromen, de betekenis enzo dan droom ik veel heftiger. Ben ik er helemaal niet mee bezig dan heb ik dit veel minder.

    Succes ermee!

    Groetjes

      /   Reply  / 
 10. anoniem

  mijn vriendin ziet rond 2 uur snachts een geest.Ze ziet hem helemaal. het is de geest van haar overleden tante. Ze is overleden door een auto ongeluk. Hij doet gebaren tegen haar. De gebaren wijzen op: in de verte zie ik jou dood gaan. En ze mag van de geest niets vertellen. kan iemand helpen?

    /   Reply  / 
 11. patrick

  ik zie en voel voor mijn gevoel,ook geesten als het zo mocht zijn.als ik op het werk ben lijkt het alsof er een wind langs me waait en dan denkend dat er iemand me roept en je kijkt en der is niemand.ook in huis zie ik van die gevalletjes van witte puntjes en altijd boven een foto van me overleden oom en van me levende nichtje.
  en mischien nu iets heel anders.
  gisteren werd ik door me kat gekrapt,ze was heel angstig,en denk dat ze van me schrok of zoiets.met zeggen bloeide goed,maar vandaag gewoon gewerkt en alles van de wondjes zaten gewoon dicht dus zou zeggen niks aan de hand.
  maar kom thuis en aai me hond en daarna beur ik de poes op om te aaien en heel vreemd op de plekken waar ze me gisteren gekrapt had begon spontaan te bloeden en dus onder de kraan ermee.en merk na het afdrogen dat de wondjes gewoon dichtzaten.kan iemand me vertellen hoe dit kan.

    /   Reply  / 
  1. Sara

   patrick ik weet het niet zeker, maar ik heb al voorgehad dat er spullen van mij verdwenen of ergens anders lagen. Ik denk dat het zoiets is, het is wat iets de geesten doen. Zelf nog nooit meegemaakt met een wond, maar ik denk dat dit mogelijk is.

     /   Reply  / 
 12. Femke

  Hey,
  Ik heb al vanaf jongs af aan het gevoel dat ik niet alleen ben en zit ondertussen in de pubertijd waarin dat alleen maar erger is geworden. Afgelopen woensdagnacht zat ik met wat vrienden in de tuin en ik zag een schim in de kamer (eerst dacht ik misschien klopt dit niet of zeg ik wat raars) ik heb er op dat moment niets over gezegd, maar later zag ik dezelfde schim ook in de keuken (et was iets van 1 uur ‘s nachts) ik kreeg gelijk het gevoel alsof het mijn opa zou zijn (hij is dood :P ) dus toen ik later alleen met mijn vriendin ( die ook geesten ‘voelt’) erover stond te praten had zij hetzelfde gehad. Hebben wij het nou allebei fout of is er echt iets geweest in de kamer wat op ons gelet heeft als een bezorgde vader?

  vast bedankt

    /   Reply  / 
  1. ikke

   het lijkt me sterk dat het toeval was dus het lijkt me dat hij er echt was

     /   Reply  / 
 13. jochem

  kan het ook zijn dat de teperatuur echt hoog is met licht aan en als ik het uit doet daald de temperatuur heel hard ?

    /   Reply  / 
 14. ikke

  ik lees op internet veel dingen over geesten soms krijg ik dan rillingen en kippevel is het dan nog wel goed om verder te gaan met lezen?

  ps. ik kan ze zien en voelen

    /   Reply  / 
 15. henk

  ik zie schimmen maar ik wil weten of het geesten zijn

    /   Reply  / 
  1. Esley Atlantis

   Je gevoeligheid voor het paranormale neemt toe en in het begin kan je dan schimmen zien. Dit is geheel normaal. Iedereen die paranormaal ontwaakt ziet of hoort of bemerkt wat anders. Jij zal je waarschijnlijk tot helderziende ontwikkelen. Niets om bang voor te zijn. Anders wordt je bang voor je eigen ontwikkeling en dat kan blokkeren.

     /   Reply  / 
 16. Hadiyya

  Ik dacht de hele tijd dat er in mijn huis een geest zit, dus wat heb ik gedaan mijn gsm op spraakmemo gezed en in mijn kamer gelegd en er was 100% niemand thuis en toen ik terug thuis was beluisterde ik het en er klonk geruis, dan een zware bonk en dan heel zachte voetstappen.
  Ik zit nu dus in een spookhuis.

    /   Reply  / 
 17. Hadiyya

  Ik heb een bandopnemer op mijn bed gelegd(mijn bed staat in het midden van mijn kamer)en de hele dag met mijn familie weg geweest, alle ramen en deuren waren goed dicht, ik heb die band nu beluistert en ik hoorde: eers geruis, dan een zware bonk en hele lichte voetstappen.
  er was echt niemand thuis.
  Ik vertelde dit aan mijn zus en zij lachte me uit maar ik ben bang….

    /   Reply  / 
 18. eliena luurs

  zou toch wel heel goed kunnen dat je bezoek kreeg,ik geloof jpu wel integenstellingbtot je zus

    /   Reply  / 
  1. Hadiyya

   Bedankt Eliena, want toen ik dat tegen mijn zus zei en ze lachte voelde ik me totaal moedeloos
   x-jes Hadiyya

     /   Reply  / 
 19. Hadiyya

  Waarom lacht iedereen me uit als ik over geesten begin?

    /   Reply  / 
  1. Layla (redactie) Auteur

   Misschien bevind je je niet in de juiste kringen?

     /   Reply  / 
   1. Hadiyya

    tja het is vooral mijn familie

      /   Reply  / 
    1. Pierce

     Wat vervelend voor je. Misschien moet je het eens op fora proberen en in vriendschappelijke kring. en ja, je er dan bij neerleggen dat je familie er niet in gelooft. Daar hebben wel meer mensen mee te maken, helaas..

       /   Reply  / 
 20. Raff

  Hoi allemaal, ik ben nog maar 12 jaar maar ik begin steeds meer te voelen ik voel het als mensen pijn hebben of iets ander in ieder geval kan ik hun emotie voelen, ook kan ik praten met een geest zijn naam is david, soms doet hij irritant maar meestal is hij heel aardig en altijd bij mij, ik heb dan ook vaak dejavus, als ik met david praat voelt dat fijn toen ik jong was( 9 ofzo) toen begon ik boeken te lezen over paranormale dingen en steeds meer, in die tijd werd ik gepest, er was niemand voor me en s avonds kon ik niet slapen en was altijd bang in het donker ik zag dingen…. Toen opeens kwam iemand bij me liggen in mijn bed het gaf me een knuffel l, toen begon het zindien is hij er altijd geweest zijn naam is david en zoals ik al zei is hij altijd bij me, ik zat op yoga en mijn juf zei dat ik hoogevoelig was en dat ik aanleg heb om mensen hun pijn wegtenemen….. soms zie ik schimmen

    /   Reply  / 
 21. Rafa

  Hoi allemaal ik ben nog maar 12 jaar maar ik begin steeds meer te voelen ik voel het als mensen pijn hebben of iets ander in ieder geval kan ik hun emotie voelen, ook kan ik praten met een geest zijn naam is david, soms doet hij irritant maar meestal is hij heel aardig en altijd bij mij, ik heb dan ook vaak dejavus, als ik met david praat voelt dat fijn toen ik jong was ( 9 ofzo ) toen begon ik met boeken te lezen enzo het, voelt goed als ik met david praat, dus toen ik 9 was lag ik in mijn bed alleen ik werd in die tijd gepest en er was niemand voor me, ik kon nooit slapen want ik voelde allemaal vreemde dingen, toen ik me het allera voelde kwam er oppeen iemand bij me l, hij sloeg zijn arm om mij heen en ik viel meteen in slaap, daarna is hij nooit meer weggegaan achteraf was dat david, ik zat op yoga en mijn juf zei dat ik hoogevoelig was, nu begin ik meer te zien…..

    /   Reply  / 
  1. Saskia Bogaart

   Dag Rafa, dat is indrukwekkend, zeker op jouw leeftijd. Ons advies: zorg voor goede begeleiding en praat erover met je ouders of iemand anders die je vertrouwt. Succes.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>