Ontmoet je krachtdier bij Triskal

Morgenavond is er weer een thema-avond bij Triskal Healing Centre te Delft, dit keer in het teken van je krachtdier. Elk mens heeft namelijk een krachtdier. Op deze avond zul je horen welk krachtdier bij jou hoort en waar dit dier je mee helpt in je leven.

Een krachtdier is een spirituele gids, die leeft in andere dimensies ofrealiteiten. Het dier kan je helpen op diverse manieren, op spiritueel gebied maar ook met je dagelijkse bezigheden.

Een krachtdier is een dier wat zich aanmeld als jouw persoonlijke gids. Hij zal zich op een bepaald moment in je leven bij je voegen en je helpen waar het nodig is. Wil je weten welk krachtdier bij jou hoort en waar het je mee helpt, kom dan naar deze bijzondere thema-avond, vanaf 19.30 uur.

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten van het Triskal Healing Centre, kun je een kijkje nemen op de website.

(Bron: Triskal Healing Centre)

Lees ook:Leer contact te maken met je gids
Lees ook:Contact maken met je persoonlijke gids bij Triskal
Lees ook:Contact maken met je gids
Lees ook:Contact maken met je gidsen
Lees ook:Ontmoet je persoonlijke engel

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Ontmoet je krachtdier bij Triskal

 1. diaan

  hallo ik ben Diaan

  Heb vaak dat ik dingen vooraf zie,
  ik weet ook dat mensen je als een freak bekijken als je dat zegt.
  Mijn vader is twee jaar geleden overleden aan kanker,twee jaar later zat ik aan de eet tafel, en zag me vader op een niet menselijke manier met zijn armen open staan en een lach om zijn mond.
  mijn moeder viel toen,en brak haar heup en zagen in het ziekenhuis dat ze niet lang meer te leven had ze hadden bijden de zelfde leeftijd
  en bijden tumoor in de zelfde long.
  ik zag mijn vader om dat hij mijn moeder wilde ze horen bij elkaar.
  kort na mijn moeder haar dood..lig ik in bed word wakker en zien een jonge man naar me kijken hoe ik sliep..kan goed me broertje zijn die ik verloor toen ik 1 was.

  Soms voel ik me rot erdoor…omdat niemand me gelooft
  terwijl ik toch iemand ben die snel dingen verwerkt

  greats diaan

    /   Reply  / 
 2. sandra

  hoi diaan , je bent zeker niet de enige, ik droom en heb visioenen, en ja, ik herken wat je schrijft, soms ook vreemde reacties met rouw proces, ja ik zie het aankomen en dan kan ik me voorbereiden en is de verwerking ook makkelijker, maar wat als je de persoon onder de grond hebt gebracht, en een half jaar later staat het recht voor je neus. niet gelooft te worden, maak je geen zorgen, ik ben ook wel eens voor heks uitgemaakt, hoe weet ik dingen, maar het zit in ieder persoon, ik noem het maar de struisvogel effect, dat is zo makkelijk.

  greetz

    /   Reply  / 
 3. tanie tłumaczenie

  ik zag mijn vader om dat hij mijn moeder wilde ze horen bij elkaar.

    /   Reply  / 
  1. Joost

   Wat is dit nu weer?

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>